Kirkkoravintola

Kirkkoravintola toimii Myyrmäen kirkolla.

Yhdessä syöminen sopii hyvin kirkkoon. Kuljemme silloin Jeesuksen jalanjäljissä, sillä yhdessä syöminen oli hänelle tärkeää.

Myyrmäen kirkon satapaikkaisessa kirkkoravintolassa käytetään mahdollisimman paljon Yhteisen pöydän kautta saatavaa hävikkiruokaa. Vapaaehtoiset valmistavat ja tarjoilevat ruoan pöytiin. Ruokailu on maksuton.

Kirkkoravintola on syksyllä 2018 auki pe 14.9., 28.9., 12.10., 26.10., 9.11., 23.11. ja 7.12. klo 11. Alussa on lyhyt kirkkohetki.

Kirkkoravintolan asiakas
Jaana Al Kheel

"Olen käynyt kirkkoravintolassa säännöllisesti kahden nuoremman lapseni kanssa. Tämä on meille sopivasti perjantaina perhekerhon jälkeen, voisi vain olla useamminkin kuin joka toinen viikko. Suosittelen kirkkoravintolaa kaikille päiväsaikaan kotona oleville. Myös kasvisruokaa on saatavana ja pöytiintarjoilu rauhoittaa tilannetta lasten kanssa. Hyvä, että hävikkiruokaa hyödynnetään näin."

 

Jaana Al Khleel

Kirkkoravintolan vapaaehtoinen
Petri Mattanen

"Sadan ihmisen ruokkimiseen tarvitaan iso määrä elintarvikkeita. Olen vapaaehtoisena vastaanottamassa kirkolle tulevia ruokakuljetuksia ja kantamassa ruokatarpeita kylmävarastosta keittiöön. On hienoa olla toteuttamassa tällaista hyvää juttua iloisten ihmisten kanssa."

 

Petri Mattanen