Lammaskuja 2A on nyt Pähkinä

1.6.2018 14.34

Eeli Markkanen voitti nimikilpailun


Hämeenkylän seurakunnan toimitila Lammaskuja 2 A saa kasvojen kohotuksen, kun tilasta remontoidaan olohuonetyyppinen kohtaamispaikka. Uuden tilan lanseeraamiseksi järjestettiin keväällä nimikilpailu.


Lammaskuja 2 A:n remontti valmistuu kuluvan vuoden 2018 aikana. Tilaan tulee kahvila, josta saa edullisesti kahvia ja pientä purtavaa. Lisäksi tilassa järjestetään toimintaa lapsiperheille ja aikuisille. Seurakuntalaiset voivat jatkossa järjestää Lammaskujalla myös pieniä juhlia, kuten kastetilaisuuksia.

Nimikilpailu

Uuden, remontoitavan tilan lanseeraamiseksi järjestettiin keväällä nimikilpailu. Kisa oli käynnissä seurakuntalaisten kesken somessa, ilmoitustauluilla ja alueen kouluissa.

Ehdotuksia tilan nimeksi tuli laidasta laitaan, kaiken kaikkiaan 47. Oli Pähkiksen pyhättöä, Valon tupaa, Oravan Pesää, Kirkon Kulmaa sekä hiukan kansainvälisempänä versiona esimerkiksi Piece of Nut. Kaikki ehdotukset olivat varteenotettavia vaihtoehtoja.

Seurakunnan työntekijöistä koostuva ”raati” kokoontui päättämään nimeä ja valinta kohdistui lyhyeen, selkeään, ja yksinkertaiseen nimivaihtoehtoon. Ajatuksena on, että nimi antaa mahdollisuuksia erilaisiin variaatioihin ja sen perään voi lisätä risti-logon.

Lammaskuja 2A on nyt Pähkinä. Nimen keksi Pähkinärinteen alakoulua käyvä Eeli Markkanen, joka kertoi saaneensa idean nimeen Pähkinärinteestä. Miltä voitto tuntuu? ”Ihan hyvältä”, Eeli kuvaili tunnelmiaan. Palkinnoksi Eelille ojennettiin elämyslahjakortti, todistus, ja luokkakaverit saivat pussillisen irtokarkkeja.

(Teksti ja kuva: Matleena Ruotsalainen.)

 

« Uutislistaukseen