Kirkon lenkillä Myyrmäessä voi liikkua otsa hiessä tai rollaattorin kanssa 28.4.

12.4.2018 10.00

Kirkon lenkin osallistujia

Kirkon lenkki liikuttaa neljättä kertaa – Hyvää itselle ja toiselle.

Kirkon lenkki on iloinen liikuntatapahtuma Yhteisvastuukeräyksen hyväksi Myyrmäessä lauantaina 28.4.

Kahden kilometrin mittaista lenkkiä voi jokainen osallistuja kiertää itselleen sopivan määrän juosten tai kävellen. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa. Ensimmäinen Kirkon lenkki liikuttiin vuonna 2015.

Reitti lähtee Myyrmäen kirkon pihalta, kiertää kirkon ja tekee lenkin Viherpuistossa Myyrmäen ja Martinlaakson välillä. Liikuntatapahtumassa kerätään varoja nälän ja köyhyyden vastaiseen työhön Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

 

Otsa hiessä tai rennosti kuljeskellen

- Kirkon lenkille kannattaa lähteä mukaan, koska osallistumalla voi tehdä hyvää itselle ja toiselle. Voit lähteä otsa hiessä tekemään uutta ennätysaikaasi tai kävellä rennosti vaikka kävelysauvojen, rollaattorin tai lastenvaunujen kanssa. Itselläni on käynnissä netissä haastekeräys, ja kierrän Kirkon lenkkiä sen määrän, minkä haasteesta kertynyt rahasumma osoittaa, kertoo Vantaankosken seurakunnan kirkkoherra Hannu Pöntinen.

Kirkkoherra Pöntinen lupaa liikkua yhden kilometrin jokaista lahjoitettua 50 euroa kohden. Tukisummat lasketaan yhteen, joten yksittäiset tukisummat voivat olla esimerkiksi viisi tai kymmenen euroa.

Kirkon lenkin startti on klo 12 Myyrmäen kirkolla (Uomatie 1, Vantaa). Tapahtuma-aika on klo 12–14. Kirkon lenkin osallistumismaksu on 20 euroa aikuista ja 10 euroa alle 18-vuotiailta. Hintaan sisältyy t-paita, makkara, mehu ja huolto. Alle 12-vuotiaat lapset osallistuvat ilmaiseksi. Osallistumismaksun voi maksaa lähtöpaikalla.

Lisätietoa Kirkon lenkistä

Kirkon lenkki Facebookissa

« Uutislistaukseen