Seurakuntien käsityöporukoissa on tekemisen iloa

14.11.2017 09.28

Kaksi paria sukkia

Onko sinulla tekevät kädet? Seurakuntien käsityöryhmissä tehdään yhdessä, opastetaan toisiakin, nautitaan seurasta ja jaetaan hyvää eteenpäin.

 

Sukkia sukkelasti

Sukkelat sukankutojat pyörittelevät puikoilla sukkapareja diakoniatyön ja Kirkon Ulkomaanavun hyväksi. Kun kudot näihin tarkoituksiin, talo tarjoaa langat. Jos neulomistaidot ovat ruosteessa, saat opastuksenkin. Voit myös lahjoittaa villasukkalangat toisten neulottavaksi.

► Sukkelat sukankutojat joka toinen tiistai klo 10–12, seuraavan kerran 28.11. Olotilassa, käynti Vehkapolun kävelykadulta.

Käsillä hyvää

Käsillä hyvää -ryhmissä autetaan tarvitsevia kotikulmilla ja kauempana. Länsimäen ryhmä suuntaa pipot, peitot ja sukat kaukomaille. Hakunilan porukka virkkaa sinivalkoisia lappuja Suomi100-hengessä ja neuloo muun muassa sukkia alueen vauvoille.

► Käsillä hyvää -ryhmät tiistaisin klo 11 Länsimäen kirkolla, Kerokuja 9 ja keskiviikkoisin klo 14–15.30 Hakunilan kirkolla, Hakunilantie 48.

HAIK-käsityöpiiri

HAIK-käsityöpiirissä valmistetaan käsitöitä myyjäisiin. Myyjäistuotot käytetään avustuskohteisiin koti- ja ulkomailla.

► HAIK-käsityöpiiri keskiviikkoisin klo 09.30 - 11 Lammaspolun kerhohuoneistolla, Lammaspolku 1.

Silmukoivat siskot

Silmukkasiskot kietovat silmukoihin lähimmäisenrakkautta ja nauttivat yhdessäolosta. Kahvikupin äärellä tehdään kaikkea, mitä osataan yhteiseksi hyväksi korteista torkkupeittoihin ja huovutustöihin. Sopii taitaville ja taitamattomille.

► Silmukkasiskot keskiviikkoisin klo 9.30–11.30 Rekolan kirkolla, Kustaantie 22.

Silmukoita Asolassa

Asolassa tehdään käsitöitä omaksi ja muiden iloksi. Ryhmässä opitaan ja opetetaan käsityön taitoja. Ohjaajana Birgit Leino.

► Asolan silmukat torstaisin klo 16 - 18 Asolan seurakuntatalolla, Asolantie 6.

 

Kuva Pia Talvela

« Uutislistaukseen