Kevään opiskelijaretriitti  13.-15.4.2018

Bergvikin kartanossa

Lähde lepuuttamaan korvaa ja sielua kevään lukutohinan, kirjapinkkojen ja tenttien keskeltä opiskelijaretriittiin 13.-15.4.2018 Bergvikiin Salon lähelle.

Retriitissä saat miettiä elämää, opiskelua, ihmissuhteita ja antaa tilaa itsellesi. Tule myönteiseen mykkäkouluun, jota ammattilaiset ohjaavat. Koe hiljainen kommunikaatio. Saat modernisti kiinni kristillisyyden parhaista perinteistä. Sopii väsähtäneille ja virkeille. Yhteiset virike-, mietiskely- ja hiljentymishetket rytmittävät retriittiä. Ohjelma kantaa opiskelijaa. Saat olla yksinkin, lukea, kirjoittaa, levätä, möllöttää tai köllöttää. Jutella voit valittuina aikoina ohjaajien kanssa.

Vähin varoin mukaan. Kirkko maksaa pääosan, sinä vain 40 euroa. Sillä saat kuljetukset Vantaalta retriittipaikkaan ja takaisin, majoituksen yhden hengen huoneessa ja ruoat. Milloin viimeksi vietit laatuviikonlopun tähän hintaan?

Kevään opiskelijaretriittiin otetaan 17 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensikertalaiset ovat kuitenkin etusijalla. Tieto mukaanpääsystä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viisi viikkoa ennen retriitin alkua. Retriitin lasku ja ohjelma lähetetään postitse. Paikkana on Bergvikin toimintakeskus Salon lähellä Hirsijärven rannalla. Ohjaajina oppilaitospappi Jukka-Mikko Karjalainen  ja pappi Terhi Viljanen.

Opiskelijahinta 40 € sisältää kuljetukset ja täysihoidon perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään.

Ilmoittautumiset vaikka heti osoitteeseen retriitit.vantaa@evl.fi. Mainitse otsikossa "opiskelijaretriitti".

Ilmoittautuessasi jätä seuraavat tiedot: puh.nro, sähköposti, kotiosoite, opiskelupaikka, ruoka-aineallergiat ja haluatko yhteiskuljetukseen Tikkurilasta vai Myyrmäestä.

Lisätiedot Jukka-Mikolta 050 581 0593 tai jukka-mikko.karjalainen@evl.fi 

 

Bergvikin kartano Salossa
Bergvikin kartano Salon lähellä on toiminut pitkään opiskelijaretriittien pitopaikkana
Bergvikin kartano kietoutuneena syksyiseen usvaan
Bergvikin kartano kietoutuneena syksyiseen sumuun

Ota yhteyttä

Jukka-Mikko Karjalainen
Oppilaitospappi
09-83061
Unikkotie 5 a B 3krs.
01300 Tikkurila
Hanna  Similä
Oppilaitospastori
09-83061
Unikkotie 5 a B 3krs.
01300  Vantaa