Syksyn opiskelijaretriitti  

2. - 4.11.2018

Vihdin Riuttarannassa

Lähde lepuuttamaan korvaa ja sielua kevään lukutohinan, kirjapinkkojen ja tenttien keskeltä opiskelijaretriittiin 2. - 4.11.2018 Vihdin Riuttarantaan.

Retriitissä saat miettiä elämää, opiskelua, ihmissuhteita ja antaa tilaa itsellesi. Tule myönteiseen mykkäkouluun, jota ammattilaiset ohjaavat. Koe hiljainen kommunikaatio. Saat modernisti kiinni kristillisyyden parhaista perinteistä. Sopii väsähtäneille ja virkeille. Yhteiset virike-, mietiskely- ja hiljentymishetket rytmittävät retriittiä. Ohjelma kantaa opiskelijaa. Saat olla yksinkin, lukea, kirjoittaa, levätä, möllöttää tai köllöttää. Jutella voit valittuina aikoina ohjaajien kanssa.

Vähin varoin mukaan. Kirkko maksaa pääosan, sinä vain 40 euroa. Sillä saat kuljetukset Vantaalta retriittipaikkaan ja takaisin, majoituksen yhden hengen huoneessa ja ruoat. Milloin viimeksi vietit laatuviikonlopun tähän hintaan?

Syksyn opiskelijaretriittiin otetaan 17 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensikertalaiset ovat kuitenkin etusijalla. Tieto mukaanpääsystä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viisi viikkoa ennen retriitin alkua. Retriitin lasku ja ohjelma lähetetään postitse. Paikkana on Vihdin seurakunnan Riuttarannan leirikeskus Moksjärven rannalla. Ohjaajina Vantaan seurakuntien oppilaitospapit.

Opiskelijahinta 40 € sisältää kuljetukset ja täysihoidon perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään.

Ilmoittautumiset ilmoittautumislomakkeella tai retriitit.vantaa@evl.fi.

Ilmoittautuessasi jätä seuraavat tiedot: puh.nro, sähköposti, kotiosoite, opiskelupaikka, opiskeluala, ruoka-aineallergiat ja haluatko yhteiskuljetukseen Tikkurilasta vai Myyrmäestä.

Lisätiedot Jukka-Mikko Karjalainen, 050 581 0593, jukka-mikko.karjalainen@evl.fi tai

Hanna Similä, 050 420 1540, hanna.similä@evl.fi

 

Oppilaitospappi
09-83061
Unikkotie 5 a B 3krs.
01300 Tikkurila
Oppilaitospappi
(09) 83061
Unikkotie 5 a B 3krs.
01300 Vantaa

Tavoitettavissa 1.8.2016 alkaen.