Tytöt ja pojat

Tyttöjen ja poikien toiminta on tarkoitettu kaikille 7–14-vuotiaille. Tarjoamme monenlaista tekemistä: kerhoja, retkiä, leirejä ja tapahtumia. Järjestämme myös koko perheelle suunnattuja tapahtumia. Lisätietoja kerhoista ja niihin ilmoittautumisesta täältä

Tikkurilan seurakunta on mukana myös Vantaan kouluelämässä. Kouluissa käydään pitämässä päivänavauksia sekä vieraillaan kertomassa kirkosta ja uskosta.

Tyttöjen ja poikien toimintaan liittyviin kysymyksin vastaa Merja Rantala p. 050 526 9401 (etunimi.sukunimi@evl.fi).

Lapsikuoro

ke 5.9. kello 17.00 - kello 17.45

Ilolan seurakuntataloLapsikuoro

Tikkurilan seurakunnassa aloittaa uusi lapsikuoro. Kuoro on tarkoitettu 6–12-vuotiaille. Kuoron tavoitteena on kokea yhdessä laulamisen iloa, Tervetuloa!

Syksyllä lapsikuorossa lauletaan iloisia eläinlauluja teemalla Jumalan öttömönkiäiset. Ympärillämme vilistää kaikenlaisia otuksia aina paarmasta alkaen – miksi ne ovat olemassa? Eräässä espanjalaisessa kirkossa pidetään kanoja sisällä, miksi ihmeessä? Minkä eläimen sinä haluaisit lemmiksiksi?

Kuoro toimii Ilolan seurakuntatalolla (Soittajankuja 1). Kuoroa johtaa Pessin lapsikuorosta tuttu Kaisa Nuolioja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen kaisa.nuolioja@evl.fi, p. 050 420 1541. Tai voit myös tulla suoraan paikalle.

Kymppisynttärit

Kutsumme sinut kummisi tai muun läheisen aikuisen kanssa viettämään kymppisynttäreitä ke 31.10.2018 klo 18! Ohjelmassa juhlapuhe ja musiikkia kappelissa sekä synttärikakkutarjoilu kristallikruunujen loisteessa Pappilan juhlatilassa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä 

 

Tyttöjen ja poikien retket ja leirit 2018.

Järjestämme syyslomaviikolla (vko 42) kolme kouluikäisten retkeä.

 

Tiedekeskus Heureka (Maanantai 15.10.)

8 - 14-vuotiaille


Tutustumme Tiedekeskus Heurekan upeisiin näyttelyihin sekä käymme katsomassa planetaarioelokuvan Itämeri ( elokuvan kesto 30 min.) Lähdemme Tikkurilasta osoitteesta Vernissakatu 4 (uudet väistötilamme lähellä Unikkotie 5:ta mutta junaradan toisella puolella) klo 10 ja palaamme samaan paikkaan klo 16 mennessä. Retken hinta 10€ sisältäen museolipun, planetaarioelokuvan sekä seurakunnan tarjoamat eväät. Lisätietoa museosta sekä näyttelyistä Heurekan nettisivuilta.

 

Heurekan retki on täynnä

 

SuperPark, Vantaa (Keskiviikko 17.10.)

8 - 17-vuotiaille

 

SuperPark Vantaan (osoite Tammiston kauppatie 13) retki on tarkoitettu sekä kouluikäisille että myös nuorille. SuperPark tarjoaa hauskaa tekemistä koko päivälle kaikenikäisille, kuten esimerkiksi seinäkiipeilyä, baseballia, trampoliinilla pomppimista sekä minigolffia. Lähdemme Tikkurilasta osoitteesta Vernissakatu 4 (uudet väistötilamme lähellä Unikkotie 5:ta mutta junaradan toisella puolella)  julkisilla klo 10 ja palaamme samaan paikkaan klo 16 mennessä. Retken hinta 10€ sisältäen puistolipun, julkisen liikenteen liput sekä seurakunnan tarjoamat eväät. Lisätietoa puistosta SuperPark Vantaan nettisivuilta.

 

SuperParkin retki on täynnä

 

 

 

Teatterimuseo (Perjantai 19.10.)

8 - 14-vuotiaille

 

Syyslomaviikon kolmas retkikohde on Teatterimuseo Kaapelitehtaalla. Tutustumme teatterin kiehtovaan maailmaan sekä näyttelyiden, että tunninmittaisen teatteriseikkailu -työpajan kautta. Lähdemme Tikkurilasta osoitteesta Vernissakatu 4 (uudet väistötilamme lähellä Unikkotie 5:ta mutta junaradan toisella puolella) julkisilla klo 10 ja palaamme samaan paikkaan klo 16 mennessä. Retken hinta 10€ sisältäen museolipun, julkisen liikenteen liput sekä seurakunnan tarjoamat eväät. Lisätietoa museosta Teatterimuseon nettisivuilta.

 

Ilmoittaudu tästä