Tytöt ja pojat

Tyttöjen ja poikien toiminta on tarkoitettu kaikille 7–14-vuotiaille. Tarjoamme monenlaista tekemistä: kerhoja, retkiä, leirejä ja tapahtumia. Järjestämme myös koko perheelle suunnattuja tapahtumia. Lisätietoja kerhoista ja niihin ilmoittautumisesta täältä

Tikkurilan seurakunta on mukana myös Vantaan kouluelämässä. Kouluissa käydään pitämässä päivänavauksia sekä vieraillaan kertomassa kirkosta ja uskosta.

Tyttöjen ja poikien toimintaan liittyviin kysymyksin vastaa Merja Rantala p. 050 526 9401 (etunimi.sukunimi@evl.fi).

Lapsikuoro

ke 5.9. kello 17.00 - kello 17.45

Ilolan seurakuntataloLapsikuoro

Tikkurilan seurakunnassa aloittaa uusi lapsikuoro. Kuoro on tarkoitettu 6–12-vuotiaille. Kuoron tavoitteena on kokea yhdessä laulamisen iloa, Tervetuloa!

Syksyllä lapsikuorossa lauletaan iloisia eläinlauluja teemalla Jumalan öttömönkiäiset. Ympärillämme vilistää kaikenlaisia otuksia aina paarmasta alkaen – miksi ne ovat olemassa? Eräässä espanjalaisessa kirkossa pidetään kanoja sisällä, miksi ihmeessä? Minkä eläimen sinä haluaisit lemmiksiksi?

Kuoro toimii Ilolan seurakuntatalolla (Soittajankuja 1). Kuoroa johtaa Pessin lapsikuorosta tuttu Kaisa Nuolioja.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen kaisa.nuolioja@evl.fi, p. 050 420 1541. Tai voit myös tulla suoraan paikalle.

 

Hiihtolomaleiri 7-14-vuotiaille

ma 18.2. kello 09.00 - to 21.2. kello 16.00

Urheiluopisto Kisakeskus, RaaseporiHiihtolomaleiri 7-14-vuotiaille

Leirillä on luvassa hauskoja leikkejä ulkona ja sisällä, pulkkailua, sählyä, polttopalloa, laulua, tunnelmallisia iltahartauksia, saunomista ja muuta mukavaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

 

Perheretki Seurasaaren Joulupolulle

su 16.12. kello 12.00 - kello 17.00

Seurasaari

Joulupolku syntyy lauluista ja leikeistä, saduista ja Perheretki Seurasaaren Joulupolulletarinoista, puurosta ja pipareista, tontuista ja metsäneläimistä. Joulupolku on yhdessäoloa ja lämpöistä tunnelmaa, riemua ja taikaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.