Tytöt ja pojat

Tyttöjen ja poikien toiminta on tarkoitettu kaikille 7–14-vuotiaille. Tarjoamme monenlaista tekemistä: kerhoja, retkiä, leirejä ja tapahtumia. Järjestämme myös koko perheelle suunnattuja tapahtumia.

Tikkurilan seurakunta on mukana myös Vantaan kouluelämässä. Kouluissa käydään pitämässä päivänavauksia sekä vieraillaan kertomassa kirkosta ja uskosta.

 

Tyttöjen ja poikien toimintaan liittyviin kysymyksin vastaa Hannu-Petteri Leinonen p. 050 526 9401 (etunimi.sukunimi@evl.fi).

 

 

 

Koululaisten toiminta talvilomaviikolla

 

Järjestämme kaksi puuhapäivää talvilomaviikolla (vko 8). Puuhapäivät ovat maksuttomia sekä sisältävät välipalan. Puuhapäiviin ilmoittaudutaan sähköisesti tältä sivulta. Ilmoittautumislinkki aukeaa puuhapäivä -otsikkojen alle 5.2.

Lisätietoja p. 050 526 9401 tai hannu-petteri.leinonen@evl.fi

 

Puuhapäivä 1

Tiistaina 20.2.2018 klo 10-14

Tammiston kerhohuoneisto

Tule mukaan seikkailuaiheiseen puuhapäivään Tammiston kerhohuoneistolle. Ohjelmassa luvassa bofferin, eli pehmomiekan tekoa, seikkailurata sekä aarteenetsintää. Päivään sisältyy myös ilmainen välipala sekä leivontahetki. Varaa mukaan myös säänmukaiset ulkoiluvaatteet, sillä päivään sisältyy myös ulkoilua.

Ilmoittaudu tästä

Jos ilmoittautumislinkki ei toimi, niin vaihtoehtoisesti voi ilmoittautua sähköpostitse vastaavat tiedot hannu-petteri.leinonen@evl.fi

 

Puuhapäivä 2

Torstaina 22.2.2018 klo 10-14

Ristipuron kerhohuoneisto

Talvilomaviikon toisessa puuhapäivässä luvassa leikkiä, leivontaa, ulkoilua sekä olympialaiset. Luvassa monia erilaisia lajeja, joissa päästään leikkimielisesti kilpailemaan. Päivään sisältyy myös ilmainen välipala sekä leivontahetki. Varaa mukaan myös säänmukaiset ulkoiluvaatteet, sillä päivään sisältyy myös ulkoilua.

Ilmoittaudu tästä

Jos ilmoittautumislinkki ei toimi, niin vaihtoehtoisesti voi ilmoittautua sähköpostitse vastaavat tiedot hannu-petteri.leinonen@evl.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyttöjen ja poikien retket ja leirit 2018.

 

Järjestämme kesäkuun alussa kaksi retkeä sekä yhden puuhapäivän. Retkien kohteet, kellonajat, puuhapäivän aika ja paikka sekä tarkemmat tiedot tapahtumista ilmestyvät sivustolle talvilomaviikolla (vko 8). Sähköinen ilmoittautuminen retkiin ja puuhapäivään aukeaa 1.3.2018.

 

 

Maanantai 4.6. Retki 1

 

Keskiviikko 6.6. Retki II

   

Perjantai 8.6. Kesäkuun puuhapäivä

 

 

Lapsiperheiden retket keväällä 2018:

 

Särkänniemen perheretki

la 19.5. kello 09.00 - kello 19.00

 

Särkänniemen perheretki

Särkänniemi

Ilmoittaudu tästä

Tampereelle Särkänniemen huvipuistoon keväinen retki lapsiperheille

 

Vietä hauska keväinen päivä yhdessä perheesi kanssa hupaillen ympäri Särkänniemeä. Lähtö Tikkurilasta tilausbussilla. Retkimaksu yli 120 cm 35€ ja alle 120 cm 29€, alle 3v maksutta. Maksuun sisältyy bussikuljetus ja huvipuistoranneke. Lisätiedot varhaiskasvatussihteeri Maaret Hirvensalo 050 572 2811 tai maaret.hirvensalo@evl.fi Ilmoittautumiset 15.4 mennessä sähköisesti oheisesta linkistä.   

Kuva: Särkänniemi

 

Seinäkiipeilyä Huimalassa kesän 2016 retkipäivänä.
Seinäkiipeilyä Huimalassa kesän 2016 retkipäivänä.

Ota yhteyttä

Hannu-Petteri Leinonen
varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa