Olotila

on avoin olohuone kaikenikäisille.

Kävijät pitävät tunnelmastamme, rauhallisuudesta ja mahdollisuudesta jutella jonkun kanssa sekä etenkin hyvästä - Tikkurilan parhaasta - kahvista. Tule siis Olotilaan nauttimaan kuppi kuumaa, juttelemaan vapaaehtoisten ja muiden kävijöiden kanssa, lukemaan kirjoja ja lehtiä tai vain oleskelemaan. Ostopakkoa ei ole.

Avoinna arkisin klo 9.30–15 kaikenikäisille ohikulkijoille.

Kesäaukioloajassa ma -pe klo 10-14 olemme vielä syyskuun alkuviikot, mutta maanantaina 18.9 palaamme jälleen normaaliin aukioloaikaan klo 9.30-15.

Löydät meidät Tikkurilan keskustasta Unikkotie 5 a Vehkapolun kävelykadulta. Tavoitat meidät myös puhelimella ja sähköpostilla: p. (09) 830 6302 (aukioloaikoina) sekä olotila@evl.fi.

Olotilassa

  • voit viettää aikaa eri-ikäisten tuttujen ja tuntemattomien kanssa.
  • saat omakustannushintaan Reilun kaupan kahvia sekä suolaista ja makeaa syötävää
  • voit lukea lehtiä ja saada tietoa ajankohtaisista asioista
  • voit toimia vapaaehtoisena erilaisissa tehtävissä

Tietoja tapahtumista ja Olotilassa kokoontuvista ryhmistä saat Olotilasta löytyvistä mainoksista, Olotilan Facebook-sivulta sekä Kirkko ja kaupunki -lehdestä.

Vapaaehtoiseksi Olotilaan?

Olotila ei ole Olotila ilman vapaaehtoisia. Vapaaehtoiset juttelevat kävijöiden kanssa ja tekevät myös kahvilatyötä. Jos kiinnostuit vapaaehtoistyöstä Olotilassa, ota yhteyttä Olotilan ohjaajaan Pia Talvelaan p. (09) 830 6302, olotila@evl.fi tai tule käymään.

Vantaan alueen vapaaehtoistehtäviä löydät myös osoitteesta vapaaehtoistyö.fi/vantaa.

Esteettömyys Olotilassa

Olotilassa on induktiosilmukka, esteetön sisäänkäynti sekä esteetön wc. Olotilan ovelle voi ajaa autolla. Esteetön parkkipaikka löytyy rakennuksen takaa.

Olotilan löydät myös Facebookista

YouTube-video