Walkers Tikkurila

Tikkurilan Walkers-kahvila on avoinna joka perjantai klo 19-22. Mahdollisuus oleilla kavereiden kanssa. Pelivalikoimassa biljardi, pöytäfudis, ilmakiekko, pöytälätkä, Corona sekä kattava valikoima lautapelejä. Edulliset kahvilahinnat, ei ostopakkoa. Kahvilaan ei saa tuoda mukanaan pulloja tai omia juomia, tupakkatuotteita, teräaseita tai muita esineitä, joilla voi satuttaa toisia. Laukut ja taskut tarkistetaan ovella. Sisäänkäynti osoitteesta Unikkotie 5 C.

 

Keväällä Walkers on auki perjantai-iltaisin 4.5. asti (lukuunottamatta hiihtolomataukoa 16.2. ja 23.2. sekä Pitkäperjantaita 30.3.)

 

nuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Walkers-toimintavastaava, ISO2-koulutus. Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Olen toiminut Tikkurilan seurakunnassa nuorisotyönohjaajana vuodesta 2007 lähtien kasvettuani ensin oman rippikouluni jälkeen seurakunnan nuorten toiminnassa. Työnkuvaani kuuluvat erityisesti rippikoulut ja ryhmänohjaajakoulutus. Minua voi tavata myös Walkers-kahvilassa sekä kouluilla.

vastaava nuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tavoitat minut myös WhatsAppissa.

Olen Tikkurilan seurakunnassa vastaavana nuorisotyönohjaajana. Työhöni kuuluu palvelukokonaisuuden Varhaisnuoret - Nuoret aikuiset toiminnan koordinoiminen ja lähiesimiestehtävät. Käytännössä osallistun myös rippikouluihin, hieman ryhmänohjaajakoulutuksiin, tyttöjen ja poikien retkiin sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Toimin myös nuortenkahvila, Walkers Tikkurilan toimintavastaavana. Walkers-kahvilasta pääset lukemaan lisää tästä.

Tapaan työssäni paljon verkostojen kautta alueella nuorten parissa työskenteleviä ihmisiä. Ota rohkeasti yhteyttä!