Tikkurilan seurakunnan kuorot ja lauluryhmät

Tikkurilan seurakunnassa on kuoroja ja lauluryhmiä erilaisille laulajille.

UUTTA!  Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro aloittaa toimintansa tammikuussa 2018. Kuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Harjoitusten paikka ja johtaja vaihtuvat periodin mukaan. Keväällä 2018 kuoroa johtaa Juha Paukkeri Hakunilan seurakunnasta. Koelaulut keskiviikkona 17.1.2018 Länsimäen kirkolla (Kerokuja 9). Ilmoittautumiset ja lisätietoja: juha.paukkeri@evl.fi

Pyhän Laurin kuoro

Vuodesta 1964 toimineen Pyhän Laurin kuoron ohjelmistossa on kirkkomusiikkia laajasti klassisesta nykypäivän kirkkomusiikkiin. Kuorossa opetellaan omaksumaan erilaisten laulutyylien esitystapaa, esimerkkeinä liturginen ja ortodoksinen tyyli. Kuoro esiintyy jumalanpalveluksissa ja konserteissa.

Harjoitukset Olotilassa maanantaisin klo 18.
Kuoron johtaja
kanttori Terje Kukk p. 050 434 3043, terje.kukk@evl.fi.
 

Tikkurilan kirkkokuoro

Tikkurilan kirkkokuoron iloinen joukko osallistuu kerran kuussa jumalanpalveluksiin niin kutsuttuna liturgisena kuorona. Kuoron ohjelmistoon kuuluu myös perinteisiä Suomessa laulettuja sekakuorolauluja.

Harjoitukset Tikkurilan seurakunnan Olotilassa to klo 18.
Kuoron johtaja, kanttori Iina Katila p. 050 409 7817, iina.katila@evl.fi

Corvus Laurencij

Corvus Laurencij -kuoro on keskiaikaiseen suomalaiseen kirkkolauluun, ns. gregoriaaniseen lauluun ja Piae Cantiones -kokoelman lauluihin erikoistunut mieskuoro. Nimensä kuoro on saanut Pyhän Laurin kirkon naakoista esiintyessään dominikaaniveljistön juhlapuvun mukaan suunnitelluissa kaavuissa. Kuoro esiintyy jumalanpalveluksissa ja konserteissa Vantaalla sekä ympäri Suomea. Kuoro on julkaissut kaksi CD-levyä suomalaisista keskiaikaisista lähteistä koottua kirkkomusiikkia.

Harjoitukset Pyhän Laurin kirkossa ti klo 18
Tiedustelut: kanttori Samppa Laakso p. 050 330 1582, samppa.laakso@evl.fi.

Laurin laulajat

Projektiluontoinen lauluryhmä, jonka ohjelmisto on vaativampaa. Ryhmän laulajilta edellytetään aikaisempaa kuorolaulukokemusta ja nuotinlukutaitoa. Ryhmään otetaan laulajia koelaulun perusteella. 

Tiedustelut:
kanttori Terje Kukk p. 050 434 3043, terje.kukk@evl.fi

Omalla äänellä -ryhmä

Haluatko piristää viikkoasi? Tule mukaan laulamaan tuttuja ja vähemmän tuttuja lauluja innokkaassa ja iloisessa joukossa. Ota mukaan iloinen mieli, ei laulutaitovaatimuksia eikä läsnäolovelvollisuutta.

Harjoitukset Tikkurilan seurakunnan Olotilassa noin joka toinen ti klo 17.30–19.

Tiedustelut:
kanttori Terje Kukk p. 050 434 3043, terje.kukk@evl.fi.

Laulupiiri

Laulupiirissä lauletaan seuraavan pyhän virsiä ja muita yksiäänisiä lauluja. Tule mukaan laulamaan!

Kokoontumiset Tikkurilan seurakunnan Olotilassa pe klo 15.30.
Tiedustelut: kanttori Samppa Laakso p. 050 330 1582, samppa.laakso@evl.fi.