Pyhäkoulut

jatkuvat  13.9.

Sunnuntaisin klo 11–12.

Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30

Arki-illan pyhäkoulu kokoontuu perheiden raamattupiirin yhteydessä kerran kuukaudessa, kuukauden 2. ke Tammiston kerhotilassa, Tammistonkatu 29 B. Päivät: 13.9, 11.10, 8.11 ja 13.12.

Pyhäkoulu on maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Pyhäkouluhetki kestää tunnin verran. Pyhäkouluun saavat tulla kaikenikäiset lapset, ja sinne voi tulla myös koko perheen voimin. Neljävuotias voi jäädä pyhäkouluun itsekseen.

Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun kertomuksia, lauletaan, piirretään, askarrellaan, leikitään, vietetään juhlaa ja käydään retkilläkin. Pyhäkoululaiset saavat joka kerta tarran merkiksi pyhäkoulussa käynnistä. Pyhäkoululaiset saavat kerran kuussa ilmestyvän Lastenkirkko-lehden.

Haluatko pyhäkoulunopettajaksi?

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus ja se toteuttaa kirkon kasteopetustehtävää. Pyhäkoulua pitävät seurakunnan valtuuttamat pyhäkoulunopettajat. Pyhäkoulunopettaja saa työhönsä koulutusta, henkilökohtaista ohjausta ja tukea. Jos olet kiinnostunut kristillisestä kasvatustyöstä ja haluaisit pyhäkoulunopettajaksi, ota yhteyttä.


Olemme myös facebookissa, tervetuloa tykkäämään.

 

Ota yhteyttä

Maaret Hirvensalo
varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa