Sinulle on lähetys

Kirkolla ei ole lähetystä vaan lähetyksellä on kirkko. Kirkko ei vain osallistu lähetykseen, vaan on olemassa sitä varten. Lähetys on kirkon perustehtävä, johon jokainen kristitty on kutsuttu mukaan. Lähetyksessä jokaisella on oma paikkansa. Voit tulla mukaan omien lahjojen ja mielenkiinnon mukaan. Lähetystyöhön voit osallistua rukoilemalla lähetystyön ja nimikkolähettien työn puolesta, lahjoittamalla lähetystyöhön, tulemalla mukaan toimintaan tai vapaaehtoistyöhön. Valmistamme yhdessä talkoilla myyjäisiä ja tapahtumia sekä kokoonnumme lähetyspiireihin kokemaan yhteyttä ja jakamaan lähetysasioita. Tervetuloa mukaan toimintaa!

 

Lähetystyön ja kansainvälisen työn tapahtumia

 

Tietäjien messu

6.1 Pyhän Laurin kirkossa. Kaksikielinen koko perheen loppiaisen messu, jossa lauletaan kauneimpia joululauluja. Tilaisuuden jälkeen mehutarjoilu.

 

Gospel-lattarit™

Armollinen tanssitunti kaiken ikäisille naisille lattarimusiikin tahdissa. Parittomien viikkojen tiistaisin 16.1-22.5 klo 19-20 nuorisotilassa. Hinta 5€/kerta lähetystyön hyväksi.

 

Lähetyspyhä

8.4 klo 10 messu Olotilassa. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetysjuhla. Musiikkia maailmalta ja välähdyksiä Kansanlähetyksen työstä. Vierailija Kansanlähetyksestä.

 

Koko perheen vapputapahtuma

Ti 1.5. seurakuntien talolla. Vappulounasta, simaa ja munkkeja myynnissä nuorisotilassa klo 11-14 lähetystyön hyväksi.

 

Retki Medialähetyspäiville

La 26.5 retki Medialähetys Sanansaattajien Medialähetyspäiville Vivamon loma- ja kurssikeskukseen Lohjalle. Ilmoittautuminen lähetystyön ja kv-työn sihteerille.

 

Tilaa lähetysrengaskirje

Haluatko ajankohtaisia kuulumisia lähetyskentiltä sekä lähetystyön ja kansainvälisentyön tapahtumista? Tilaa lähetysrengaskirje lähetystyön ja kansainvälisentyön sihteeriltä. Kirje ilmestyy n. viisi kertaa vuodessa postitse tai sähköpostilla.

Lähetyspiirit ja ryhmät

Lähetyspiireissä tuetaan lähetystyötä rukoilemalla ja välittämällä ajankohtaista tietoa lähetyskentiltä. Ryhmissä tutkiaan yhdessä sanaa, lauletaan ja rukoillaan. Piireissä voi kokea yhteyttä ja tavata uusia ystäviä. Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii. Useissa piireissä kerätään vapaaehtoinen kolehti lähetystyön hyväksi.

 

Lähetyksen päiväpiiri joka tiistai klo 13-14.30 Betanian kokoushuoneessa 9.1 alkaen. Sanaa, keskustelua ja rukousta.

 

Raamattua ja lähetysasiaa teekupin äärellä kaikenikäisille 18.1, 1.2, 15.2, 1.3, 15.3, 12.4, 26.4 ja 24.5 klo 18 Kartanonkosken kerhohuoneessa. Raamattua, rukousta, yhdessäoloa, vierailevia puhujia ja asiaa Kansanlähetyksen ulkomaantyöstä. Tarjolla kahvia ja teetä.

 

Israel-piiri 16.1 klo 18.30 Olotilassa. Ajankohtaisia asioita Israelista, sanaa, rukousta ja yhteislaulua. Kevään muut tapaamiskerrat tarkentuu myöhemmin.

 

Kylväjän raamattupiiri maanantaisin 8.1, 5.2, 5.3, 9.4 ja 7.5 klo 14 Kylväjän toimistolla, Tikkuraitti 11, 2. krs. Raamattua ja rukousta keskustelun ja kahvikupposen kera.

 

Sansan medialähetyspiiri kk:n kolmas maanantai 15.1 alkaen klo 18.00 asiakastilassa, A-porras 1. krs. Raamattu-, rukous- ja keskustelupiiri kaikille, joita kiinnostaa maailmanlaajuinen median välityksellä tehtävä lähetystyö.

 

Miesten lähetys- ja raamattupiiri maanantaisin 8.1 alkaen klo 18.00. Raamatun tutkiskelua, rukousta ja keskustelua. Lisätietoja lähetyssihteeriltä.

 

YouTube-video
Lähetystyön ja kansainvälisentyön sihteeri
Tikkurilan seurakunta
09 8306247