Sinulle on lähetys

Kirkolla ei ole lähetystä vaan lähetyksellä on kirkko. Kirkko ei vain osallistu lähetykseen, vaan on olemassa sitä varten. Lähetys on kirkon perustehtävä, johon jokainen kristitty on kutsuttu mukaan. Lähetyksessä jokaisella on oma paikkansa. Voit tulla mukaan omien lahjojen ja mielenkiinnon mukaan. Lähetystyöhön voit osallistua rukoilemalla lähetystyön ja nimikkolähettien työn puolesta, lahjoittamalla lähetystyöhön, tulemalla mukaan toimintaan tai vapaaehtoistyöhön. Valmistamme yhdessä talkoilla myyjäisiä ja tapahtumia sekä kokoonnumme lähetyspiireihin kokemaan yhteyttä ja jakamaan lähetysasioita. Tervetuloa mukaan toimintaa!

 

Lähetystyön ja kansainvälisentyön tapahtumia

Gospel-lattarit™

Armollinen tanssitunti kaiken ikäisille naisille lattarimusiikin tahdissa. Maanantaisin 4.9, 2.10, 6.11 ja 4.12 klo 18.30-19.30 Ilolan seurakuntatalolla. Mukaan liikuntavarusteet ja juomapullo. Hinta 5€/kerta konfliktialueiden naisten rauhantyön hyväksi Tasaus-keräyksen kautta. 

 

Tasauspäivän Nepalilainen ravintolapäivä

La 23.9 klo 11-14 nuorisotilassa. Makuja Nepalin vuoristoista. Tuotto käytetään konfliktialueiden naisten rauhantyön hyväksi Nepalissa ja muualla Tasaus-keräyksen kautta. 

 

Pipliaseuran pyhä

Su 24.9 klo 10 messu Olotilassa. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetysjuhla. Martti Asikainen Pipliaseurasta kertoo Raamatunkäännöstyöstä ndongan ja kwanjaman kielille Namibiassa

 

Amalia

La 7.10 klo 15 Pakarituvassa, Kuriiritie 1. Musiikkinäytelmä kutsusta, velvollisuudesta ja rakkaudesta. Pohjautuu historialliseen romaaniin sinnikkäästä naisesta, joka lähti rakkaansa perään Namibiaan lähetystyöhön. Esiintyjät: Päivi Mattila ja Rosa Nyman. Ohjaus: Sirkka Porkka. 

 

Medialähetyspyhä

Su 8.10 klo 10 messu Olotilassa. Messun jälkeen ja kirkkokahvit ja lähetysjuhla. Välähdyksiä Sansan toiminnasta.

 

Kylväjän lähetyspyhä

Su 5.11 klo 10 messu Olotilassa. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetysjuhla. Kuulumisia Kylväjän työstä.  

 

 

Tilaa lähetysrengaskirje

Haluatko ajankohtaisia kuulumisia lähetyskentiltä sekä lähetystyön ja kansainvälisentyön tapahtumista? Tilaa lähetysrengaskirje lähetystyön ja kansainvälisentyön sihteeriltä. Kirje ilmestyy n. viisi kertaa vuodessa postitse tai sähköpostilla.

Lähetyspiirit ja ryhmät

Lähetyspiireissä tuetaan lähetystyötä rukoilemalla ja välittämällä ajankohtaista tietoa lähetyskentiltä. Ryhmissä tutkiaan yhdessä sanaa, lauletaan ja rukoillaan. Piireissä voi kokea yhteyttä ja tavata uusia ystäviä. Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii. Useissa piireissä kerätään vapaaehtoinen kolehti lähetystyön hyväksi.

 

Lähetyksen päiväpiiri joka tiistai klo 13-14.30 Betanian kokoushuoneessa 22.8 alkaen. Sanaa, keskustelua ja rukousta. 

  

Raamattuillat Kartanonkoskella kaikenikäisille 14.9, 28.9, 12.10, 26.10, 9.11 ja 23.11 klo 18 Kartanonkosken kerhohuoneessa. Raamattua, rukousta ja yhdessäoloa. Tarjolla kahvia ja teetä. Lapsille omaa ohjelmaa. Järj. SEKL. 

 

Tikkurilan Hannat parill. vk torstaisin 24.8 alkaen. Klo 9.30 lähtö lenkille kirkon edestä, klo 10.30 kahvit sanan äärellä Betanian kokoushuoneessa. Kuntokävelyä, keskustelua ja rukousta. Piiri tukee kehitysmaiden naisille suunnattua radiotyötä. Järj. Sansa. 

 

Israel-piiri 4.9, 2.10, 6.11, ja 4.12 klo 18.30 Olotilassa. Ajankohtaisia asioita Israelista, sanaa, rukousta ja yhteislaulua. 

                    

Kylväjän raamattupiiri  4.9 alkaen kk:n 1. ma klo 14 Kylväjän toimistolla, Tikkuraitti 11, 2. krs. Raamattua ja rukousta keskustelun ja kahvikupposen kera.    

 

Sansan medialähetyspiiri kk:n kolmas maanantai 21.8 alkaen klo 18.00 asiakastilassa, A-porras 1. krs. Raamattu-, rukous- ja keskustelupiiri kaikille, joita kiinnostaa maailmanlaajuinen median välityksellä tehtävä lähetystyö. 

 

Miesten lähetys- ja raamattupiiri 

maanantaisin klo 18.30. Raamatun tutkiskelua, rukousta ja keskustelua. Lisätietoja lähetyssihteeriltä. 

YouTube-video

Ota yhteyttä

Mari Chaulagai
Lähetystyön ja kansainvälisentyön sihteeri
Tikkurilan seurakunta
09 8306247