Haluatko jakaa jouluiloa?

Lahjoita vähävaraiseen kotiin jouluruokaa

 

Ostamalla lahjakortin ruokakauppaan voit mahdollistaa jouluruoan vähävaraiseenkin kotiin oman seurakuntasi alueella. Lahjakortit toimitetaan perille diakoniatyön kautta. 

Lahjakortin voit palauttaa Tikkurilan seurakunnan palvelupisteelle (Vernissakatu 4) 10.12. asti. Palauta lahjakortti kirjekuoressa, jonka päällä lukee Diakoniatyö / Ruokalahja.

Ohjeet lahjoittamiseen löydät myös joulupuusta messun yhteydessä ensimmäisenä adventtina 2.12., klo 10 alkaen Vernissakadulla ja klo 12 alkaen Pyhän Laurin kirkossa

Ilahduta vanhusta joulukukalla

 

Joulukukalla voit tuoda iloa yksinäiselle vanhukselle. Diakoniatyöntekijät ja vapaaehtoiset toimittavat kukat perille, osan kotona asuville vanhuksille, osan alueen hoivakoteihin.

Kukkia otetaan vastaan Tikkurilan seurakunnan palvelupisteellä (Vernissakatu 4) maanantaina 17.12. ja tiistaina 18.12. klo 10-14.

Ohjeet joulukukkien lahjoittamiseen löydät myös joulupuusta messun yhteydessä ensimmäisenä adventtina 2.12., klo 10 alkaen Vernissakadulla ja klo 12 alkaen Pyhän Laurin kirkossa

Anna aikalahja - tarjoa perheelle mahdollisuus yhteiseen elämykseen

 

Lahjakortilla voit toteuttaa lähialueesi perheelle kivan elämyksen tai seikkailun, josta jää muistoja. Ekologinen aikalahja tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen aikaan ja johonkin sellaiseen, joka vähävaraisessa perheellä jää yleensä pelkäksi haaveeksi.

Voit ostaa lahjakortin tai korttipaketin esimerkiksi Finnkinon elokuvateatteireihin, HopLop-sisähuvipuistoon, Heurekaan tai vaikka Flamingo spa -kylpylään. Tai jos tiedät jotain muuta hauskaa tekemistä Vantaalla tai lähiseudulla, voit valita jonkun muun kohteen. Lähes kaikki lahjakortit on hankittavissa kohteen omien nettisivujen kautta, tai käymällä paikan päällä. Elokuvalippuja myydään myös esimerkiksi R-kioskilla.

Aikalahjan kanssa toimi näin:

Vaihtoehto 1:

  • Käy ostamassa lahjakortti paikan päältä
  • Laita kortti kirjekuoreen, ja kirjoita päälle Diakoniatyö / Elämyslahja
  • Palauta kuori Tikkurilan seurakunnan palvelupisteeseen os. Vernissakatu 4

Vaihtoehto 2:

  • Osta lahjakortti verkkokaupasta
  • Tilaa lahjakortti itsellesi sähköpostiin
  • Välitä sähköposti osoitteeseen: diakonia.tikkurila@evl.fi , kirjoita otsikkokenttään "ELÄMYSLAHJA" ja tarkista, että liitteet ovat mukana!

TAI

  • tulosta lahjakortti ja laita se kirjekuoreen ja kirjoita päälle Diakoniatyö / Elämyslahja
  • Palauta kuori Tikkurilan seurakunnan palvelupisteeseen os. Vernissakatu 4

Aikalahjat ehtivät perille jouluksi, jos toimitat ne 10.12. mennessä. Lahjan voi toimittaa myöhemminkin, jolloin voimme yhdessä tarjota elämyksiä myös hiihto- ja kesälomapäiviin.

 

Toisenlainen lahja
Johtava diakoniatyöntekijä
Tikkurilan seurakunta

Toimin diakoniatiimin esimiehenä ja koordinoin diakoniatyötä Tikkurilan seurakunnassa. Iso osa työtäni on kuitenkin perusdiakoniatyö, jota teen yhdessä muiden diakoniatyöntekijöiden sekä vapaaehtoisten kanssa. Ihmisten tapaaminen ja erilaisissa elämäntilanteissa rinnalla kulkeminen ovat ehdottomasti parasta työssäni. Ole rohkeasti yhteydessä jos haluat keskustella tai jos sinulla on jotain kehittämisehdotuksia diakoniatyölle!