Talvi-iltana

su 9.12. kello 18.00

Talvi-iltana Hakunilan kirkko

HowManyMothersin joulukonsertti

Pimeään talvi-iltaan tuo valoa hiljalleen leijailevat lumihiutaleet ja joulupuun kauniisti valaisevat kynttilät.
 
Tervetuloa tunnelmoimaan joulua yhdessä Mammojen kanssa!
 
Tämänvuotisessa joulukonsertissamme kuullaan niin tuttuja, rakastettuja joululauluja kauniilla sovituksilla kuin uudempiakin helmiä, joulun ilosanomaa unohtamatta. Tunnelma vaihtelee jouluyön rauhasta kansainvälisiin rytmeihin!
 
Konsertin johtaa Anne Viljamaa.
Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €.  
 
Kotiinviemisiksi konsertista voit ostaa Mammojen joululevyn (10 €) tai lämpimät, Mammojen käsinneulomat villasukat (20 €). Nähdään talvi-illassa!


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

su 16.12. klo 15.00 -16.00

Pyhän Laurin kappeli

Joulun valkeaa – joulukonsertti Pyhän Laurin kappelissa

Pirjo Leppänen (sopraano) ja Jyrki Tenni (piano ja urut) esittävät klassista joulumusiikkia sekä tuttuja ja unhoon jääneitä joululauluja monista maista. Myös yhteislauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.
su 16.12. klo 19.00

Myyrmäen kirkko

su 16.12. klo 19.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

"Valo syttyy pimeään"

Tikkurilan Mieskuoron joulukonsertti