Seimellä -joulukonsertti

su 9.12. kello 18.15

Seimellä -joulukonsertti Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonuksen joulukonsertti

Käsikelloyhtye Sonus johtajana Sanna Helasterä

SonusEnsemble, Käsikelloyhtye Sonus joht. Sanna Helasterä ja Lauluyhtye Sonus joht. Hanna Helasterä. Poikkihuilu: Sanna Helasterä. Viulu: Hanna Helasterä ja Kirsi Malminen. Tekstien luku: Anne Margit Perttola ja Sinikka Honkanen.
 

Sonuksen perinteisessä joulukonsertissa soi tänä vuonna pääosin eurooppalainen joulumusiikki. Sonus esiintyy konsertissa yhdessä laulu- ja kolmessa soittokokoonpanossa, ja koko patterin voimin helähtää ilmoille muun muassa hartaasta hilpeään tunnelmoiva italialainen Dormi, dormi, o bel bambin. Herkässä englantilaisessa Coventry Carolissa melodiaa kuljettaa huilu, saksalaisessa Marian kehtolaulussa kellojen sointia puolestaan täydentää viulu. Konsertissa kuullaan myös vantaalaisen Timo-Matti Haapiaisen säveltämä ja sanoittama Äidin rakastava katse.

Konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelma 10 €.

Ennen konserttia noin klo 17:30 alkaen on mahdollista ostaa pientä jouluista purtavaa! Myynnillä kerätään varoja Martinlaakson koulun 5A-musiikkiluokan retki-/leirikoulukassaan. Vain käteismaksu.


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Katso myös

ti 18.12. klo 18.00

Hakunilan kirkko

Joulu tulee

Lehtikuusen koulun musiikkiluokkalaisten joulukonsertti
ti 18.12. klo 19.00

Myyrmäen kirkko

Vaskivuoren lukion joulukonsertti

Vaskivuoren lukion järjestämä konsertti
ti 18.12. klo 19.00 -20.30

Pyhän Laurin kirkko

Sai piltin seimeen Betlehem - Corvus Laurencij -kuoron joulukonsertti

Corvus Laurencij on kuoro, joka on erikoistunut gregoriaaniseen ja keskiaikaiseen musiikkiin. Kuoro hyödyntää musiikissaan vanhoja ja vähän uudempiakin soittimia. Konsertin johtaa Samppa Laakso. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.