Joulumuskari

pe 7.12. kello 09.30

Joulumuskari Kaivosristin seurakuntatila

Joulumuskari on kaikille avoin tilaisuus, jossa lauletaan ja soitetaan sekä tuttuja että uusia lasten joululauluja.

Joulumuskari on kaikille avoin tilaisuus, jossa lauletaan ja soitetaan sekä tuttuja että uusia lasten joululauluja. Tilaisuus kestää n. 45 minuuttia ja sen jälkeen on pipari + glögi/mehutarjoilu.

Joulumuskari on vaihtoehto joulukirkolle eli ne, jotka eivät voi osallistua joulukirkkoon, voivat tulla joulumuskariin. Joulumuskari on tarkoitettu kaikille lapsille uskontokunnasta tai katsomuksesta riippumatta eli tuokio on tutustumista suomalaiseen jouluun yleissivistävällä tasolla.

Muskaria ohjaa lastenohjaaja Ritva-Leena Tuuli.

 

TERVETULOA!


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Lastenohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Työpäivistäni suuri osa kuluu musiikin parissa. Pidän perhemuskareita ja muitakin lasten musiikkituokioita. Ajattelen, että musiikki kuuluu kaikille ja mitä aiemmin lapsi johdatetaan musiikin maailmaan sitä varmemmin hän saa musiikista elinikäisen ystävän, tunteiden tulkin ilossa ja surussa.​

Ohjaan myöskin Yksinhuoltajien olohuonetta ja Family Caféta, joka on pienimuotoinen kansainvälinen kahvila. Näissä kummassakin ryhmässä jaamme viikon kuulumisia ja tuomme Taivaan Isän eteen mieltämme painavia asioita, rukoillen ja jakaen. "Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Krituksen lain" on raamatunkohta, joka ei ole minulle niinkään laki vaan oikeus olla tukemassa ja myös tuettavana. Yhdessä olemme enemmän ja kun Taivaan Isän siunaus on mukana, niin pienestäkin purosta voi kasvaa suuri joki.

Katso myös

pe 14.12. klo 9.15

Myyrmäen kirkko

Pikkunorsun joulukirkko

Pikkunorsun joulukirkko on musiikkipainotteinen lasten ja perheiden joulukirkko.
pe 14.12. klo 10.15

Myyrmäen kirkko

Pikkunorsun joulukirkko

Pikkunorsun joulukirkko on musiikkipainotteinen lasten ja perheiden joulukirkko.
la 15.12.2018 klo 11.00 - su 16.12.2018 klo 15.00

Håkansbölen kartano

Kartanon Joulu

Koko kylän iloinen joulutapahtuma Håkansbölen kartanolla!