Korson joulun Hoosianna-kirkko, ensimmäisen adventin messu

su 2.12. kello 10.00 - kello 11.30

Korson joulun Hoosianna-kirkko, ensimmäisen adventin messu Korson kirkko

"Hoosianna, Daavidin Poika, kiitetty olkoon hän! Kiitetty Daavidin Poika, joka tulee Herran nimeen." Vuoden odotetuin hetki kun kirkoissa kautta maan kaikuu tuttu, rakastettu Hoosianna-virsi! Tervetuloa mukaan laulamaan yhdessä ja aloittamaan joulun odotus. Mukana myös muita adventin hittejä, mm. virsi 2 "Avaja, porttis, ovesi!" ja virsi 6 "Käy, kansa, nyt Herraasi vastaan!" Yhteislaulua ja tunnelmaa nostattaa kohti korkeuksia suuri messukuoro ja soitinyhtye jossa mukana huilu, viulu, haitari, piano sekä urut!

Yhteislaulun lisäksi kuullaan myös muita musiikkiesityksiä adventin hengessä. Kaikille on katettu ehtoollispöytä ja messun jälkeen on kirkkokahvit. Messun kesto on noin tunti ja vartti.

Ensimmäisen adventtisunnuntain messun liturgina toimii Veikko Ahonen. Avustavina pappeina Minttu Haapalainen ja Minna Ruuttunen. Tehtävissä palvelevat myös korsolaiset Liisa ja Tapio Peltohaka sekä Esko Joensuu.

Kanttorit Airi Saloniemi ja Jussi Salonen, huilisti Enni Satosuo ja viulisti Elisa Heikkinen. Messukuoro solistinaan sopraano, oopperalaulaja, laulupedagogi Helena Tenhunen.  

Virret: 1, 13, 126, 15, 6, 2 ja 4.

Messun yhteydessä on pyhäkoulu.


Järjestäjä

Korson seurakunta

Katso myös

su 23.12. klo 10.00 -11.30

Myyrmäen kirkko

Messu

4. adventtisunnuntai, aiheena Herran syntymä on lähellä.
su 23.12. klo 13.00 -14.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Kauneimmat joululaulut -messu

Rekolan ja Korson seurakuntien yhdessä järjestämä messu. Korsossa klo 16!
su 23.12. klo 16.00 -17.30

Korson kirkko

Kauneimmat joululaulut -messu

Herran syntymä on lähellä