Hoosianna-kirkko Hakunilassa

su 2.12. kello 12.00

Hoosianna-kirkko Hakunilassa Hakunilan kirkko

Tervetuloa laulamaan Hoosiannaa!

Ensimmäisen adventin ristikulkueeseen voit tulla mukaan vaikka keppihevosella ratsastaen tai kynttilää kantaen.

Tänä sunnuntaina kirkoissa lauletaan Hoosianna. Joulun odotus alkaa. 

Koko perheen Hoosianna-kirkossa on musisoimassa Aurinkotanssi-lapsikuorolaisia mukanaan ukulelet, Kaija Mäki-Leppilampi (viulu) ja Toni Mäki-Leppilampi (basso), kanttorina Riikka Jäntti. Pappeina ovat Tiina Palmu ja Sari Kokkonen.

Hoosianna-kirkon jälkeen kirkkomehut ja -kahvit seurakuntasalissa

ps. Jos haluaisit mukaan kulkueeseen keppihevosten tai kynttilöiden kanssa, ota yhteyttä Riikka-kanttoriin. 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.