Muskarikauneimmat

pe 30.11. kello 10.00

Muskarikauneimmat Länsimäen kirkko

Kauneimpia joululauluja muskarityylillä

Pieni liekki valon antaa, toivon tuikkeen sydämeen.

Perheiden pienimpien kanssa kurkataan kohti joulua laulaen kauneimpia joululauluja pe 30.11. klo 10 Länsimäen kirkossa. Loruja, liikettä ja laulua on luvassa Riikka-kanttorin ja Sari-papin johdolla.

Tervetuloa laulamaan kauneimpia joululauluja!

Lauletaan lapsille parempi tulevaisuus! Kauneimmat joululaulut-tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lapsille Suomen Lähetysseuran kautta.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

Katso myös

la 15.12.2018 klo 11.00 - su 16.12.2018 klo 15.00

Håkansbölen kartano

Kartanon Joulu

Koko kylän iloinen joulutapahtuma Håkansbölen kartanolla!
su 16.12. klo 12.00 -17.00

Seurasaari

Perheretki Seurasaaren Joulupolulle

Joulupolku syntyy lauluista ja leikeistä, saduista ja tarinoista, puurosta ja pipareista, tontuista ja metsäneläimistä. Joulupolku on yhdessäoloa ja lämpöistä tunnelmaa, riemua ja taikaa.
su 16.12. klo 12.00

Håkansbolen kartano

Kauneimmat joululaulut Håkansbölen kartanolla

Tunnelmallisella Håkansbölen kartanolla joululauluja