Tyhjän sylin messu

pe 16.11. kello 18.00

Tyhjän sylin messu Pyhän Laurin kappeli

Tyhjän sylin messu pe 16.11. klo 18, Pyhän Laurin kappeli

Tyhjän sylin messu on lohdun paikka lapsettomille, lapsensa menettäneille ja kaikille heille, jotka jakavat kokemuksen tyhjästä sylistä. Messu klo 18, iltatee ja mahdollisuus keskusteluun seurakunnan työntekijöiden kanssa. Yhteistyössä Lapsettomien yhdistys Simpukka ry ja Käpy lapsikuolemaperheet ry.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Lähetystyön ja kansainvälisen työn pastori
Tikkurilan seurakunta

Moi! Olen Sari ja toimin Tikkurilan seurakunnassa pappina. Olen etuoikeutettu saadessani työskennellä juuri Tikkurilassa, sillä Tiksi on ollut minun kasvualustani. Tulin seurakunnan toimintaan mukaan rippikoulussa, ja sille tielle jäin! Pappina olen työskennellyt keväästä 2017 lähtien.

Pappina parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Toimin lähetystyön ja kansainvälisen työn pappina, mutta sen lisäksi teen kaikkia papin perustöitä eli kastan, vihin, siunaan hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Erityisesti kirkolliset toimitukset ovat minulle tärkeitä, sillä on hienoa päästä kulkemaan hetken matkaa seurakuntalaisten vierellä. Minulta voi myös varata keskusteluaikoja.

Syksyllä 2018 toimin lähetys- ja kansainvälisen työn sihteerin sijaisena, joten lähetystyöhön tai kansainväliseen työhön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä minuun!

Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Nähdään Tiksissä!