Sururyhmä

ti 13.11. kello 15.00 - kello 17.00

Koskikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Sururyhmä läheisensä menettäneille alkaen 13.11.2018

Sururyhmä alkaen 13.11.2018 klo 15.00-17.00, Vernissakatu 4.

Sururyhmä on tarkoitettu läheisensä menettäneille.

Läheisensä menettäneiden surua tai tapaa surra ei milloinkaan voi verrata keskenään. Jokaisen suru on ainutkertainen, jokaisella on oikeus surra omalla tavallaan.

Usein kuitenkin surun jakaminen toisten samassa tilanteessa olevien kanssa antaa suurta lohtua.

Sururyhmässä on tilaa itkeä, kysellä, vihata ja vaikka nauraakin kun on sen aika.

Sururyhmä on vertaistukiryhmä. Ryhmän mahtuu maks.10 hlöä. Kokoontumisten alettua siihen ei oteta uusia jäseniä. Ryhmäläisiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin kuusi kertaa 18.12.2018 asti. Ilmoittautuminen tuula.lapvetelainen@evl.fi tai 0505236308

 


seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tikkurilan seurakunnan pappi. Opiskelin teologiaa Helsingin yliopistossa ja sitä ennen olen toiminut myös psykiatrisena erikoissairaanhoitajana. Suurimman osan viidestätoista pappisvuodestani olen saanut toimia lapsi-ja perhetyössä. Lukemattomat kohtaamiset erilaisten perheiden ja lasten kanssa ovat olleet merkityksellisiä. Olen kehittänyt seurakunnassamme mm. 5-vuotissynttäreitä, vauvakirkkoja, isä - lapsikerhoa ja ensimmäistä kertaa äidiksi -ryhmää. Tällä hetkellä toimin diakoniapappina, vastuullani mm. seurakunnan surutyö. Siitä voit lukea lisää tästä

Olen kahden aikuisen lapsen äiti. Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla liikkuessa ja kesäisin ajelen moottoripyörälläni. Pidän erilaisten ihmisten kohtaamisista - jokainen tarina on mielenkiintoinen.

Katso myös