Kuningaskunta -isänpäivätapahtuma

su 11.11. kello 14.00 - kello 16.30

Kuningaskunta -isänpäivätapahtuma Hämeenkylän kirkko

Isänpäivänä kirkko muuttuu kuningaskunnaksi. Tule leikkimään linnanneitoa ja ritaria ja askartelemaan yhdessä. Perinteinen leikki- ja askartelutapahtuma päättyy muksukirkkoon klo 16. Pohdimme taivaallista valtakuntaa. Tervetuloa!

Isänpäivätapahtumaa vietetään juhlapäivänä su 11.11. kirkolla klo 14-16. Kirkko muuttuu silloin kuningaskunnaksi! 

Askartelemme ja taiteilemme, leikimme ja kisailemme, sekä herkuttelemme kuninkaallisissa tunnelmissa. Mahdollisuus osallistua musapajaan. Isänpäiväjuhlinnat päättyvät muksukirkkoon klo 16. 
 
Mukana juhlimassa Elina, Maija-Leena, Pirkko, Jarna ja muusikkomme Laura. Tervetuloa perheen pienimmät, isommat lapset, isät, äidit, kummit – ihan kaikki! 


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)