Yli 40-vuotiaiden sinkkujen teatteriretki, (ennakkoilmoittautumista vaativa tapahtuma)

pe 9.11. kello 19.00 - kello 21.00

Yli 40-vuotiaiden sinkkujen teatteriretki, (ennakkoilmoittautumista vaativa tapahtuma)

Teatteri Vantaa

Teatteriretki yli 40-vuotaille sinkuille, liput myynnissä vain syys- ja lokakuun sinkkuilloissa!

Pe 9.11. klo: 19 Sinkkujen Teatteriretki, HUOM: liput myynnissä vain syys- ja lokakuun sinkkuilloissa! (Lippujen lunastus klo 18.)

Pe 7.12. klo: 18 Sinkkujen pikkujoulut, paikka tarkentuu myöhemmin!

Sinkkuilloissa tutustumista ja yhdessäoloa.

Sinkkutoimintaa voit tulla suunnittelemaan yhdessä toisten sinkkujen kanssa to 22.11. osoitteeseen Vernissakatu 4, Vantaa / Paju. (Tapaamispaikkana seurakunnan uudet tilat, suunnitellaan pikkujouluja.).

Sinkut löytyvät myös Facebookista nimellä: Seurakunnan sinkut


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6385
PL 69
01301 Vantaa

Olen ollut pappina Tikkurilan seurakunnassa vuodesta 2014. Vastaan seurakunnan aikuistyöstä.

Vastaan myös seurakunnassamme yli 40-vuotiaiden sinkkujen toiminnasta. Sinkkutoiminnassa on mukana paljon eri-ikäisiä ihmisiä 40-vuotiaasta ylöspäin ja iloitsen siitä, että toiminta on sinkkujen näköistä. Jotkut sinkut ovat jo kohdanneet toiminnassamme elämänkumppaninsa. Lue lisää sinkkutoiminnasta Tikkurilan seurakunnan nettisivuilta.

Minut voi tavata ainakin Pyhän Laurin kirkossa messussa sekä häissä, hautajaisissa, kastejuhlassa ja muissa kirkollisissa toimituksissa.

Omassa työssäni pidän erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kohtaamisesta. Minulle on tärkeää, että jokainen saa tulla kohdatuksi omana itsenään ja kokea osallisuutta seurakunnasta omista lähtökohdistaan käsin.

 

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoni ja tehtäväni on koordinoida seurakuntamme vapaaehtoistyötä. Voit lukea  vapaaehtoistyöstä lisää tästä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina olen ollut jo 7 vuotta.

Työni Tikkurilan seurakunnassa on moninaista ja mikä hienointa, saan kohdata päivittäin ihania, taitavia vapaaehtoisiamme. Mikäli olet kiinnostunut jostakin valmiista vapaaehtoistyön muodosta tai sinulla on idea aivan jostakin uudesta toiminnasta, niin minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla paivi.makinen@evl.fi tai puhelimitse 050 548 6078