Länsimäen kirkon lähetyspiiri

to 8.11. kello 18.00 - kello 20.00

Länsimäen kirkko

Ikkuna lähetyksen maailmaan.

Tervetuloa tutustumaan lähetystyöhön ja omien nimikkolähettiemme elämään lähetyskentillä. Piirissä käy myös säännöllisesti vierailemassa lähetystyössä olleita henkilöitä kertomassa työstään. Piiriläiset järjestävät myyjäisiä sekä arpajaisia ym. varainkeruuta nimikkolähettiemme hyväksi. Mukaan voi tulla silloin, kun itselle sopii. Ei ennakkoilmoittautumista. Länsimäen piiriä vetää Anna-Liisa Viita.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

lähetyssihteeri
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen Hakunilan seurakunnan osa-aikainen pyhäkoulu- ja lähetyssihteeri. Koordinoin pyhäkouluja ja lähetyspiirejä. Kutsun vieraita kertomaan lähetystyöstä. Pidän yhteyttä nimikkolähetteihimme lähetyskentillä ja välitän heidän terveisiään seurakuntalaisille. Järjestän erilaisia kampanjoita ja keräyksiä ja olen mukana erilaisissa tapahtumissa tuomassa seurakuntaa tutuksi. Eräs hyvin mieluisa tehtäväni on lähettää kaikille 1-4-vuotiaille seurakuntalaisille syntymäpäivän onnittelukortit.

Katso myös

to 24.1. klo 9.30

Koskikeskus

Tikkurilan Hannat

Kuntokävelyä, keskustelua ja rukousta
su 27.1. klo 11.45 -13.00

Hämeenkylän kirkko

Kristinusko globaalissa maailmassa V-luento

Luennolla avataan ikkunoita kristinuskoon Afrikassa. Puhujavieraana pastori Ari Lukkarinen.
ma 28.1. klo 14.00 -15.30

Myyrmäen kirkko

Toivoa Naisille -piiri

Sansan medialähetystyötä tukeva TOIVOA NAISILLE- rukouspiiri (ent. Hanna-piiri) kokoontuu maanantaisin parittomilla viikoilla klo 14.00 - 15.30