Agricolamessu goes Vantaa

to 1.11. kello 19.00

Agricolamessu goes Vantaa Hämeenkylän kirkko

Jo toistamiseen Hämeenkylässä on mahdollisuus kokea Punavuoresta Vantaalle tuotava Agricolamessu. Messu on virtaviivaistettu, uuden sukupolven luterilainen messu, jossa videolla, valoilla ja bändillä on tärkeä rooli. Agricolamessu on jokaiselle, joka etsii ja tahtoo löytää.

”Jeesus pelastaa, parantaa ja antaa yltäkylläisen elämän.”

Viikoittain Helsingin Punavuoressa rakennetaan vapaaehtoisvoimin Agricolamessua – tuttavallisesti Colamessua. Messu kokoaa yhteen eri-ikäisiä ihmisiä. Marraskuun 1. päivä messu rakennetaan Sinua varten Länsi-Vantaalle. Tervetuloa paikalle!

Messun toimittaa Agricolaliikkeen toiminnanjohtaja, pastori Henrik Wikström tiimeineen. Messun jälkeen tarjolla kahviltatiimin rakkaudella valmistamat kirkkokahvit.

Nähdään Hämeenkylässä to 1.11. klo 19!

Seuraa Agricolamessua Instagramissa @agricolamessu. Lisäinfoa www.agricolamessu.fi.

 

 


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Yhteistyössä Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan kanssa

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)

Katso myös

su 19.8. klo 16.00

Kivistön kirkko

Hyvää ravintoa -messu

Messu, leppoista yhdessäoloa ja hiljentymistä.