Lasten Kekkerit

la 27.10. kello 15.30

Lasten Kekkerit Hakunilan kirkko

Iloinen Lasten konsertti ja paljon muuta mukavaa!

Oletko joskus ollut synttäreillä? Nämä ovat vähän kuin tosi isot kaikkien lasten yhteiset synttärit - Lasten Kekkerit!

Puuhapisteet aukeavat klo 15.30 kirkon aulassa. Eläinasuihin pukeutuneet lastenohjaajamme Liisa, Anne, Hannele, Mari ja Eija ovat keksineet monenlaista kivaa tekemistä.

Klo 16 kirkossa alkaa Iloinen Lasten konsertti, jossa esiintyvät Kuunloiste- ja Aurinkotanssi-lapsikuorot sekä lapsikuoroja Tuusulan seurakunnasta, Riikka- ja Riina-kanttoreiden johdolla ja muskaribändin säestyksellä.

Konsertin jälkeen seurakuntasalissa on tarjolla makaronilaatikkoa ja jälkiruoaksi jäätelöä. Myös kasvomaalauksia ehtii vielä saada.

ps. Otamme mielellämme suuntaa-antavia ennakkoilmoittautumisia tulijoista ruokamäärän ja mahdollisten ruoka-aineallergioiden takia (sähköpostitse: Birgitta.tasavuori@evl.fi).

 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

lapsityönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitan ensiäidit-ryhmän työparin kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esimies ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina

Katso myös

ma 26.11. klo 9.00

Myyrmäen kirkko

Lastenoikeuksien viikon Lastenkonsertti

Pekka Laukkarisen iloinen ja mukaansatempaava lastenlaulukonsertti