Impivaara soi! - musapainotteinen perheleiri

pe 12.10. kello 17.00 - su 14.10.

Impivaara soi! - musapainotteinen perheleiri

Holman leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Starttaa koululaisten syyslomaviikko musiikista nauttien! Tervetuloa mukaan perheiden musiikkipainoitteiselle leirille Holmaan.

Vietetään yhdessä mahtava viikonloppu!

Luvassa ohjelmaa lapsille ja aikuisille, mahdollisuus muskariin, yhtyemusisointiin, rumpukomppien opetteluun ym. Aikataulu on suuntaa-antava, tarkoitus rentoutua yhdessä. Saunat, leiritunnelmaa ja musamessu sunnuntaiaamuna.

Hinta aikuisilta (HUOM! Tämä oikea hinta) 55 e, lapsilta 45 e (4-12v.). Ilmoittautuminen (sitova) mieluiten 7.9. mennessä.

Mukana Minna, Laura, Jarna ja vieraileva muusikko.

 


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)