Entisten nuorten ripariveisut

pe 12.10. kello 19.00 - kello 20.00

Entisten nuorten ripariveisut Korson seurakuntakeskus

Laulamme punaisen kirjan lauluja ripareita muistellen

Seurakuntasalissa tunnelma tiivistyy, kun laulamme Nuoren seurakunnan veisukirjan hittejä vuosien takaa yhdessä bändin säestyksellä.

Tule mukaan ja tuo riparikaverisikin!

Vapaa pääsy, maksuton iltatee.


Järjestäjä

Korson seurakunta

kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan kanttorina syksystä 2014 lähtien. Vastaan seurakuntamme musiikkiin liittyvistä asioista yhdessä kollegani kanssa. Olen mukana soittamassa ja laulamassa messuissa, hautajaisissa, häissä ja kaikenikäisten seurakuntalaisten tapahtumissa. Johdan kuoroja ja musiikkiryhmiä. Vantaalla me kanttorit teemme keskenämme yhteistyötä. Korsossa kirkon musiikkia ovat toteuttamassa myös korsolaiset musiikkiryhmät ja muusikot.

Katso myös

to 13.12. klo 18.30

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Iltalauluja -lauluyhtye Kuudes linja esittää

Lauluyhtye Kuudes linja tarjoaa monenlaisia tunnelmia. Laulut laajenevat ja vievät matkoille erilaisiin aikoihin, paikkoihin ja elämäntilanteisiin. Sävelten siivittämänä voi nousta lentoon tai purjehtia uusille merille. Tervetuloa mukaan iltalaulujen pariin!
pe 14.12. klo 19.00 -20.00

Korson kirkko

Kauneimmat barokkijoululaulut

Kauneimmat barokkijoululaulut -tilaisuus tulee nyt ensimmäistä kertaa Vantaalle ja Korson tunnelmalliseen kirkkosaliin! Barokkimusiikin taiturit tarjoilevat kattauksen tuttuja ja kansainvälisiä joululauluja barokkityyliin ja barokkiajan soittimilla. Mukana on sekä musiikkiesityksiä että yhteislauluja. Konsertti on juonnettu ja yleisölle jaetaan yhteislaulujen sanat. Barokin ajan joulutunnelmiin johdattelee Ensemble Nylandia: Korson seurakunnan kanttori, tenori Jussi Salonen, Sini Vahervuo, traverso ja nokkahuilut, Mikko Ikäheimo, luuttu sekä Matias Häkkinen, cembalo. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.
la 15.12. klo 15.00 -17.00

Bethanian kokoushuone, Unikkotie 5a, 4.krs., lokakuusta Vernissakatu 4, Vantaa

Ylistys- ja laulupiiri

Yhteiskristillinen laulu- ja rukouspiiri lauantaisin Bethanian kokoushuoneessa ja lokakuusta lähtien uusissa tiloissa, osoitteessa Vernissakatu 4.