Mikkelinpäivän perhemessu

su 30.9. kello 15.00

Mikkelinpäivän perhemessu Länsimäen kirkko

Supinaa ja sipsutusta

Enkeli lenteli, liiteli, lauleskeli, Jumalan siunausta kuljetteli. Iloista mieltä toivotteli sinulle ja minulle.

Perhemessussa kuuluu supinaa ja sipsutusta sunnuntaina 30.9. klo 15. Musiikissa ilahduttaa Kuunloiste-lapsikuoro, joka laulaa ja leikittää kaikenikäisiä. Ehkäpä pienet ja suuret enkelit välillä pomppaavat kohti kirkon korkeaa kattoakin.

Perhemessun jälkeen kirkkomehut, hedelmäsoseita ja muuta pientä herkkua. 

ps. Kummit ja mummit ja papat mukaan kivaan messuun! Tänne kannattaa tulla ajoissa, koska kirkon parkkitila on rajallinen. Lisää tilaa löytyy esimerkiksi läheisen Alepan vierestä.


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.