Enkelien päivä

su 30.9. kello 10.00 - kello 16.30

Enkelien päivä Hämeenkylän kirkko

Enkelien päivän jumalanpalvelukset klo 10 ja klo 16. Aamun pääjumalanpalveluksessa tyhjennetään seurakunnan Kastepuu. Klo 16 muksukirkossa ollaan rennoissa tunnelmissa. Lounas klo 14 asti, jolloin starttaa iltapäivän perhetapahtuma.

Enkelien päivää eli mikkelinpäivää vietetään syyskuun viimeisenä sunnuntaina. Kirkolla tapahtuu koko päivän:

Seurakunnan Kastepuu tyhjennetään siihen kertyneistä nimistä klo 10 jumalanpalveluksessa. Messun jälkeen kirkolla on tarjolla lounasta edulliseen hintaan klo 14 saakka. Klo 14 alkaen valmistellaan iltapäivän muksukirkkoa, askarrellaan ja leikitään yhdessä enkeliaiheella. Luvassa myös tarjoilua. Rentoa perheiden kirkkoa vietetään klo 16 - kesto n. puoli tuntia.

Mukaan kutsumme erityisesti muskariperheitä! Päivän aikana Nani Annette kuvaa erillisellä kutsulla vuoden 2018 kasteperheitä.

Päivässä Maija-Leena, Merja, Minna, Vivi, Jarna sekä muusikkomme Laura ja Anna.

Sydämellisesti tervetuloa!


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)

Katso myös

ke 8.8. klo 18.00

Hämeenkylän kirkko

Kouluun lähtevien siunaaminen

Kouluvuoden alkaessa ekalle luokalle lähtevät ja pidemmällekin ehtineet siunataan koulutielle Hämeenkylän kirkossa ke 8.8. klo 18. Tervetuloa koko perhe!
ke 15.8. klo 9.00 -12.00

Hakunilan kirkko

Perhekerho

Hakunilan kirkon yläkerrassa lapsiperheet kohtaavat klo 9-12.
to 16.8. klo 9.00 -11.00

Kolohongan kerhotila, Itä-Hakkila (Itäisen Valkoisenlähteentie 19)

Perhekahvila

Kolohongassa kohdataan torstaisin klo 9-11.