Enkelien päivä

su 30.9. kello 10.00 - kello 16.30

Enkelien päivä Hämeenkylän kirkko

Enkelien päivän jumalanpalvelukset klo 10 ja klo 16. Aamun pääjumalanpalveluksessa tyhjennetään seurakunnan Kastepuu. Klo 16 muksukirkossa ollaan rennoissa tunnelmissa. Lounas klo 14 asti, jolloin starttaa iltapäivän perhetapahtuma.

Enkelien päivää eli mikkelinpäivää vietetään syyskuun viimeisenä sunnuntaina. Kirkolla tapahtuu koko päivän:

Seurakunnan Kastepuu tyhjennetään siihen kertyneistä nimistä klo 10 jumalanpalveluksessa. Messussa papit Miika ja Jarna sekä kanttori Hannu.

Messun jälkeen kirkolla on tarjolla lounasta klo 14 saakka (lapset 3e, aikuiset 5e). Klo 14 alkaen valmistellaan iltapäivän muksukirkkoa ja askarrellaan enkeliaiheella. Luvassa myös tarjoilua. Rentoa perheiden kirkkoa vietetään klo 16 - kesto n. puoli tuntia. Kirkkomuskarilaiset esiintyvät. Mukana muusikot Laura ja Anna sekä Maija-Leena, Merja, Minna, Vivi ja Jarna Mukaan kutsumme erityisesti vauvaperheitä - sydämellisesti tervetuloa!


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)

Katso myös

ke 14.11. klo 9.00 -12.00

Hakunilan kirkko

Perhekerho

Hakunilan kirkon yläkerrassa lapsiperheet kohtaavat klo 9-12.
to 15.11. klo 9.00 -11.00

Kolohongan kerhotila, Itä-Hakkila (Itäisen Valkoisenlähteentie 19)

Perhekahvila

Kolohongassa kohdataan torstaisin klo 9-11.
ke 21.11. klo 9.00 -12.00

Hakunilan kirkko

Perhekerho

Hakunilan kirkon yläkerrassa lapsiperheet kohtaavat klo 9-12.