Ikinuorten aikuisten syysleiri

pe 28.9. kello 18.00 - su 30.9. kello 14.00

Holman kurssikeskus, Klaukkala

Tule mukaan nauttimaan syksystä, hyvästä seurasta ja kivasta ohjelmasta!

Nuorten aikuisten leiri tulee taas!
Lähde mukaan nauttimaan hyvästä seurasta, ruuasta, saunasta ja muusta ohjelmasta! Leiri on tarkoitettu 18-40 -vuotiaille. Tiksin nuorten aikuisten lisäksi leiriä järjestämässä ovat myös Korson ja Hämeenkylä seurakunnat, joten tervetuloa mukaan myös kaikille uusille! Leirille osallistuakseen ei tarvitse olla yllä mainittujen seurakuntien jäsen. Työntekijöinä leirille lähtevät Tikkurilan nuorten aikuisten pappi Terhi ja Hämeenkylän pappi Katja-Maaria.

Leiriä tehdään yhdessä, joten kivaa, jos haluat osallistua ohjelman toteuttamiseen. Kerro siis, jos haluat pitää hartauden, järjestää iltaohjelmaa, vetää askarteluhetken tai jakaa jonkun muun osaamasi asian muiden leiriläisten kanssa! Leirille voi kuitenkin tulla myös vain olemaan ja lepäilemään, osallistuminen aktiviteetteihin on vapaaehtoista.

Leirille ja takaisin järjestetään yhteiskuljetus, mutta voit myös osallistua vain osaksi aikaa omilla kyydeillä. Leiri järjestetään Holman kurssikeskuksessa ja yövymme siellä Jukolassa. Leirin hinta sisältäen majoituksen, ruuan ja yhteiskuljetuksen on 20e. Leirille osallistujat ovat täysi-ikäisiä.

Lisätietoja saat Terhi Viljaselta (050 310 6824, terhi.viljanen@evl.fi) ja mukaan voit ilmoittautua 31.8. mennessä viestillä Terhille. Vapaita paikkoja voi kysellä vielä tuonkin jälkeen. Muistathan kertoa ilmoittautuessasi myös erityisruokavaliot ja allergiat, sekä sen, tuletko yhteiskuljetuksella (lähtöpaikat Korso, Tikkurila ja Hämeenkylä) vai omalla kyydillä.

Tarkempi ohjelma ja tarkat lähtö- ja paluuajat ilmoitetaan lähempänä niiden varmistuessa.


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta, Korson seurakunta, Tikkurilan seurakunta

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tiksin seurakunnan nuorten aikuisten pappi. Se tarkoittaa, että voidaan törmätä nuorten aikuisten leireillä ja muussa toiminnassa, mutta myös, festareilla tai baarissa ja tietenkin ihan jumalanpalveluksissa ja toimituksissakin. Jos nähdään niin tule juttelemaan :).

Tiksissä olen ollut töissä pappina vuodesta 2015 ja jo sitä ennen isosena, kesäteologina ja vaikka missä muussakin hommassa. Sydämeltäni ja taustaltani olen vahvasti itävantaalainen ja on mahtavaa saada tehdä töitä juuri täällä.

Vastaan myös Tikkurilan seurakunnan aikuisrippikoulusta eli jos kirkkoon liittyminen tuntuu ajankohtaiselta ja ripari on vielä käymättä, ota yhteyttä.

Lue lisää nuorten aikuisten toiminnasta tästä.

Instagram: terhi_v

 

Katso myös

su 9.12. klo 15.00 -18.00

Hämeenkylän kirkko

Nuorten ja nuorten aikuisten joulupaja

Jouluaskartelua kirkon nuorten tilassa.