Seurakuntamatka ikuiseen kaupunkiin

ma 24.9. kello 07.00 - su 30.9.

Seurakuntamatka ikuiseen kaupunkiin Hämeenkylän kirkko

Lähde seurakuntamatkalle Roomaan ja sen ympäristöön teologian tohtorikoulutettavan Emil Antonin ja Hämeenkylän seurakunnan työntekijöiden Matin ja Jarkon kanssa!

Lähde seurakuntamatkalle ikuiseen kaupunkiin!

Rooma, Vatikaani ja Ostia 24.-30.9.2018

Lähde seurakuntamatkalle Roomaan ja sen ympäristöön teologian tohtorikoulutettavan Emil Antonin ja Hämeenkylän seurakunnan työntekijöiden Matin ja Jarkon kanssa! Emil on Happy Guide Helsingin aktiivinen opas, jonka johdolla toteutettiin 2017 suositut päiväretket Turkuun sekä Porvooseen ja Pernajaan. Emilillä on läheinen suhde Roomaan, missä hän asui kevätlukukauden 2016. Hänen kirjallisia tuotoksiaan ovat mm. tietokirjat Katolinen Paavali (2009), Vatikaanin II kirkolliskokous (2015) ja Vuoden kristillinen kirja -finalisti Katolisempi kuin luulit (2017). Tervetuloa kokemaan Rooman nähtävyydet Emilin näkökulmasta!

Hinta 1080e / osallistuja sisältää:
* Finnairin lennot Helsinki-Rooma 24.9.2018 Rooma Helsinki 30.9.2018
* Majoitus kahden hengen huoneissa ja aamupala Unione Mysterium Christi -majatalossa
* Lentokenttäkuljetukset
* Rooman julkisen liikenteen passi 7 vrk
* Retki satamakaupunki Ostiaan    
* Tervetulolounas

Hinta ei sisällä:

• Ruokailuja majatalon aamupalaa ja tervetulolounasta lukuun ottamatta
• Matkavakuutusta, joka vaaditaan kaikilta osallistujilta viimeistään 15.5. (ensimmäisen maksuerä)
• Yhden hengen huoneen lisämaksua (45€ koko viikolta saatavuuden mukaan)
• Ylimääräistä vapaaehtoista retkeä Umbrian Spoletoon (35€/henki)

Yhteisen ohjelman tiivistelmä: ma 24.9. Tervetulolounas, katedraali San Giovanni Laterano, pyhät portaat Scala Santa; 25.9. Basilika Santa Maria Maggiore, Santa Prassede; 26.9. Vatikaani, paavin audienssi ja Rooman keskustan nähtävyydet, 27.9. vapaapäivä, valinnainen päiväretki Spoletoon; 28.9. Villa Lante, Trastevere; 29.9. Päiväretki Ostiaan, 30.9. messu, vapaa-aikaa ja paluu Suomeen.

Lisäksi reilusti vapaa-aikaa tai vaihtoehtoisesti ylimääräistä ohjelmaa oppaan kanssa!

Tule tutustumaan matkaan ja matkanjärjestäjiin esittelyillassa ti 3.4. klo 18. Esittelyilta järjestään Hämeenkylän seurakunnan pienessä seurakuntasalissa, mukana ovat Emil, Matti ja Jarkko

Matka vaatii kohtuu hyvää kävelykuntoa. Tiedustelut ja ilmoittautuminen 30.4.2018 mennessä Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherranvirastoon puh. 09 830 6450

Hassu Tours Helsinki / Happy Guide Helsinki
on rekisteröity vastuullinen matkanjärjestäjä tunnuksella 1074/17/Mj


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Kappalainen
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Aikuistyö, vapaaehtoistyö

Olen Hämeenkylän seurakunnan kappalainen. Hämeenkylä on minulle tuttu vuosien takaa. Tulin Hämeenkylän lukioon töihin v. 1999 ja siirryin seurakuntapapiksi v. 2008. Erityisen iloinen olen vanhoista oppilaistani, joita olen saanut vihkiä ja joiden lapsia olen saanut kastaa. Jos haluat auttaa seurakuntaa ja alueen ihmisiä osaamisellasi, ota minuun yhteyttä. Alueella tarvitaan auttavia käsiä ja osaamistasi.  Harrastan aktiivisesti liikuntaa, pelaan jalkapalloa ja tennistä. Projektinani on nyt keskeneräinen hirsitalo, joka tulisi tehdä loppuun. Yksi asia on saatu loppuun. Se on Kristuksen täydellinen sovitus ja armo, josta riittää sinullekin.

Projektityön koordinaattori
Hämeenkylän seurakunta

Aikuistyö ja lähetystyö.

Terve! Olen Espoolainen nuorimies, nimeltäni Jarkko.

Ajauduin hyvässä johdatuksessa Vantaan puolelle töihin jalkapallopelien kautta. Minulle selvisi, että noin 8 kilometrin päässä kodistani on upea seurakunta täynnä hienoja ihmisiä.

Palvelen Hämeenkylän seurakunnassa nyt kolmatta vuotta ja olen kiitollinen, että saan olla juuri täällä töissä. Toimin projektityön koordinaattorina, mutta vastuualueina ovat myös lähetystyö, jota sain itsekin tehdä Mongoliassa urheilulähetystyön merkeissä, sekä vapaaehtoistyö. Monessa saan siis olla mukana, joten varmasti näemme! :)

Minulle saa ihan rohkeasti soittaa tai tulla juttelemaan.

Katso myös

la 8.12. klo 8.00 -21.00

Jouluinen Viro 100v. -retki Tallinnaan

Lähde mukaan retkelle Tallinnaan. Ilmoittaudu ma 19.11. mennessä kirkkoherranvirastoon. Luvassa Viron historiaa, joulumarkkinat ja muuta mukavaa.