Kamarikuoro Vivacen konsertti

la 22.9. kello 16.00

Kamarikuoro Vivacen konsertti Hakunilan kirkko

Portugalin kilpamatkan lähtökonsertti

Kamarikuoro Vivace matkaa syksyllä Portugaliin kuorokilpailuihin. He esittävät illan konsertissa sekä kansanmusiikkityylisiä aivan uusia Mia Makaroffin kuorosovituksia mm. lauluista Miehen mitta, Veret ne tuli mun silimihini ja Lampaan polska sekä kilpasarjan ohjelmiston, joka sisältää niin kokeilevaa uutta kuoromusiikkia kuin perinteistä klassistakin.

Vivacea johtaa Mia Makaroff.

Konserttiin on vapaa pääsy. Buffetin yhteydessä olevalla kahvikassalla kerätään varoja kuoron toimintaan.

 


Järjestäjä

Hakunilan seurakunta

kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.