Milana Misic: Aikoja sitten

to 20.9. kello 19.00

Milana Misic: Aikoja sitten Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic konsertoi yleisön toiveesta uudelleen Pyhän Laurin kirkossa Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Pasi Kallion (basso) kanssa! Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Milana Misicin konsertti Laurin päiväkonsertit -kesäsarjassa 2.8.18 sai niin suuren suosion, että osa yleisöstä ei mahtunut kuuntelemaan. Konsertti uusitaan nyt yleisön pyynnöstä ennen Pyhän Laurin kirkon sulkeutumista peruskorjaustaan varten ajalle 24.9.-18.11.18.

 

Milana Misic on laulaja, joka on vuosien varrella esittänyt ja levyttänyt niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkia. Hän on esittänyt omien kappaleittensa lisäksi äitinsä Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä lauluja.

Like Kustannus julkaisi huhtikuun 19. päivänä Milanasta kirjan, joka valottaa hänen elämäänsä ja kasvamistaan epävarmuuden ilmapiirissä. Kirjan nimi on Milana – Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä.

Kirjan työstöprosessin aikana Milanalle syntyi ajatus laulusta, jonka hän halusi tehdä omalle äidilleen. Kappale sai nimekseen Aikoja sitten (säv. Antti Karisalmi ja Lasse Väyrynen, san. Sanna Korkee). Laulu julkaistiin huhtikuun 20. päivänä. Se on myös Milanan Pyhän Laurin kirkon konsertin nimikkolaulu.

Parhaillaan Milana kiertää ympäri Suomea menestyksekkään Sinun silmiesi tähden –konserttikiertueessa. Konsertin käsikirjoituksen on tehnyt monien nostalgiakonserttien takaa tuttu Susanna Haavisto, joka on tehnyt matkan kahden suuren tähden, Laila Kinnusen ja Olavi Virran, tuotantoon.

 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

ke 14.11. klo 15.00 -16.00

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus

ke 14.11. klo 17.00 -17.45

Ilolan seurakuntatalo

Lapsikuoro

Tikkurilan seurakunnassa aloittaa uusi lapsikuoro. Kuoro on tarkoitettu 6–12-vuotiaille. Kuoron tavoitteena on kokea yhdessä laulamisen iloa, Tervetuloa!
ke 14.11. klo 18.30 -21.00

Korson seurakuntakeskus

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Harjoitukset Korson kirkolla keskiviikkoisin.