Sansan medialähetyspiiri

ma 17.9. kello 18.00

Tikkurilan kirkkoherranvirasto

Raamattu- rukous- ja keskustelupiiri

Sansan medialähetyspiiri kuukauden kolmas maanantai (20.8., 17.9., 15.10., 19.11. ja 17.12.) klo 18 Tikkurilan kirkkoherranviraston asiakastilassa (Unikkotie 5A, 1.krs). Raamattu-, rukous- ja keskustelupiiri kaikille, joita kiinnostaa maailmanlaajuinen median välityksellä tehtävä lähetystyö.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Medialähetys Sanansaattajat ry

Lähetystyön ja kansainvälisen työn pastori
Tikkurilan seurakunta

Moi! Olen Sari ja toimin Tikkurilan seurakunnassa pappina. Olen etuoikeutettu saadessani työskennellä juuri Tikkurilassa, sillä Tiksi on ollut minun kasvualustani. Tulin seurakunnan toimintaan mukaan rippikoulussa, ja sille tielle jäin! Pappina olen työskennellyt keväästä 2017 lähtien.

Pappina parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Toimin lähetystyön ja kansainvälisen työn pappina, mutta sen lisäksi teen kaikkia papin perustöitä eli kastan, vihin, siunaan hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Erityisesti kirkolliset toimitukset ovat minulle tärkeitä, sillä on hienoa päästä kulkemaan hetken matkaa seurakuntalaisten vierellä. Minulta voi myös varata keskusteluaikoja.

Syksyllä 2018 toimin lähetys- ja kansainvälisen työn sihteerin sijaisena, joten lähetystyöhön tai kansainväliseen työhön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä minuun!

Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Nähdään Tiksissä!

Katso myös

ti 13.11. klo 13.00 -14.30

Koskikeskus

Lähetyksen päiväpiiri

Sanaa, keskustelua ja rukousta
ti 13.11. klo 18.00 -19.30

Myyrmäen kirkko

Israel-piiri

Israel-piirissä luetaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan. Piirissä tuetaan Shalhevetjah-keskusta Jerusalemissa Suomen Lähetysseuran kautta
to 15.11. klo 9.30

Tikkurilan kirkkoherranvirasto

Tikkurilan Hannat

Kuntokävelyä, keskustelua ja rukousta