Ystävämessu Friendship Mass

su 16.9. kello 16.00

Myyrmäen kirkko

Ystävämessu – Friendship Mass on Myyrmäen kirkon St. Martinin kappelissa kerran kuussa pidettävä lämminhenkinen jumalanpalvelus.

Ystävämessu – Friendship Mass on Myyrmäen kirkon St. Martinin kappelissa kerran kuussa pidettävä lämminhenkinen jumalanpalvelus. Ystävämessu on tarkoitettu sekä Suomeen ulkomailta muuttaneille ihmisille että täällä syntyneille. Messussa käytetään suomea ja englantia sekä apukielinä osallistujien tarpeen mukaan kiinaa, arabiaa, saksaa, ruotsia ja portugalia.

 Rukous on messussa isossa osassa. Osallistujat voivat käydä rukousalttarilla kirjoittamassa rukouspyynnön, mennä keskustelemaan ja rukoilemaan ja käydä öljyllä voitelussa ja siunattavana. Messun musiikki on kevyttä gospel-tyyppistä hengellistä musiikkia.

 Messun tekemisestä kiinnostuneet seurakuntalaiset voivat osallistua messun toteuttamiseen.

 Messun kesto on noin 60–75 minuuttia. Messun jälkeen on tarjolla iltatee.

 

17.6.2018 järjestettävä messu on kesän viimeinen. Syksyn ensimmäinen messu järjestetään 19.8.2018.


Järjestäjä

Vantaankosken seurakunta

Katso myös

su 28.10. klo 16.00 -18.00

Myyrmäen kirkon Café

Family Café

Monikulttuurisille perheille suunnattu Family Cafe pidetään sunnuntaisin Myyrmäen kirkon Monitoimitilassa klo 16-18 (ei kuukauden kolmantena sunnuntaina). Family Cafe is open Sundays 16-18 (except 3rd Sunday of the month) Myyrmäen kirkko, Monitoimitila.
su 4.11. klo 16.00

Asolan seurakuntatalo

Ystävämessu – Friendship Mass

Tule rukoilemaan, laulamaan ja kokemaan yhteyttä toisten kristittyjen kanssa! Join your fellow Christians in prayer and song!
su 18.11. klo 16.00

Myyrmäen kirkko

Ystävämessu Friendship Mass

Ystävämessu – Friendship Mass on Myyrmäen kirkon St. Martinin kappelissa kerran kuussa pidettävä lämminhenkinen jumalanpalvelus.