Naisten ilta: Hän liikuttaa meitä

pe 14.9. kello 17.00 - kello 22.00

Naisten ilta: Hän liikuttaa meitä

Eri-ikäisten naisten yhteinen ilta. Virkistäydymme kehollisen ja taiteellisen rukouksen teeman äärellä. Salaattibuffet, työpajat, Xaris Finland, hemmottelua ja esirukouspalvelu. Olet lämpimästi tervetullut!

Hän liikuttaa meitä!

Virkistäydymme naisten kesken pe 14.9. kehollisen ja taiteellisen rukouksen teeman äärellä.  Tule ja ota ystäväsikin mukaan!

Salaattibuffet (5e, käteinen) klo 17-18, tule silloin kun sinulle sopii. Ohjelma alkaa klo 18. Mahdollisuus osallistua tanssilliseen (Xaris Finland) tai kädentaitojen (Katja-Maaria Vilén) työpajaan. Illan aikana nähdään ammattitanssijoiden teos Hiljainen huone. Esirukouspalvelu, kosmetiikkaesittelyä, niskahierontaa ja iltatee. Ilta päättyy hartauteen kirkossa n. klo 21.30.

Lisätietoja, ilmoittautumiset ja ruokavaliotiedot 7.9. mennessä Jarna Wikströmille. Voit jakaa tapahtumaa myös Facebookissa.

Iltaa järjestämässä Emma Koistinen, Katja-Maaria ja Jarna.

Sydämellisesti tervetuloa!


Järjestäjä

Hämeenkylän seurakunta

Seurakuntapastori
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Varhaiskasvatuksen (lapset ja perheet) työalavastaava

Olen palvellut Hämeenkylässä syksystä 2014. Seurakunta on minulle rakas. Koordinoin lasten ja perheiden toimintoja tehden laajasti seurakuntatyötä. Toivon, että voimme yhdessä alueen ihmisten kanssa rakentaa hämeenkyläläistä yhteisöä.

Olen rukouksen ihminen. Sydämeni palaa Jeesukselle. Kun en ole Hämeenkylässä, löydät minut todennäköisesti kotikirkoltani. Vapaa-aikani kuluukin seurakuntaperheen sekä oman rakkaan perheeni ja läheisteni kanssa. Tykkään myös liikunnasta. Kauniit autot, suurkaupungin siluetti ja suomalainen järvimaisema ovat asioita, joita en kyllästy ihastelemaan.

Jutellaan, kun tavataan. Siunausta jokaiseen päivääsi! :)