Sukkelat sukankutojat

ti 11.9. kello 10.00 - kello 12.00

Tikkurilan Olotila

Neulotaan yhdessä sukkia diakoniatyön ja katastrofityön hyväksi

Neulotaan yhdessä sukkia diakoniatyön ja Kirkon Ulkomaanavun katastrofityön hyväksi. Ryhmä kokoontuu kuukausittain tiistaina klo 10-12, ensimmäinen tapaaminen 11.9. klo 10-12 Olotilassa (Vehkapolun kävelykatu). Voit myös neuloa kotona ja tuoda neulomuksesi tapaamiseen. Seurakunta tarjoaa langat.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Lähetystyön ja kansainvälisen työn pastori
Tikkurilan seurakunta

Moi! Olen Sari ja toimin Tikkurilan seurakunnassa pappina. Olen etuoikeutettu saadessani työskennellä juuri Tikkurilassa, sillä Tiksi on ollut minun kasvualustani. Tulin seurakunnan toimintaan mukaan rippikoulussa, ja sille tielle jäin! Pappina olen työskennellyt keväästä 2017 lähtien.

Pappina parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Toimin lähetystyön ja kansainvälisen työn pappina, mutta sen lisäksi teen kaikkia papin perustöitä eli kastan, vihin, siunaan hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Erityisesti kirkolliset toimitukset ovat minulle tärkeitä, sillä on hienoa päästä kulkemaan hetken matkaa seurakuntalaisten vierellä. Minulta voi myös varata keskusteluaikoja.

Syksyllä 2018 toimin lähetys- ja kansainvälisen työn sihteerin sijaisena, joten lähetystyöhön tai kansainväliseen työhön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä minuun!

Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppin kautta.

Nähdään Tiksissä!

Katso myös

to 15.11. klo 9.30

Tikkurilan kirkkoherranvirasto

Tikkurilan Hannat

Kuntokävelyä, keskustelua ja rukousta
ma 19.11. klo 18.00

Tikkurilan Koskikeskus

Sansan medialähetyspiiri

Raamattu- rukous- ja keskustelupiiri
ti 20.11. klo 10.00 -12.00

Tikkurilan Olotila

Sukkelat sukankutojat

Neulo hyvää lähimmäisellesi!