Romanttiset sonaatit syysillassa: Varpu Heikinheimo (viulu) ja Daniel Beskow (piano)

ma 10.9. kello 19.00

Romanttiset sonaatit syysillassa: Varpu Heikinheimo (viulu) ja Daniel Beskow (piano) Pyhän Laurin kirkko

Konsertin ohjelmassa on W. A. Mozartin sonaatti pianolle ja viululle e-molli K. 304, Ludvig van Beethoven viulusonaatti nro. 5 F-duuri op. 24, Sibeliuksen Romance op. 78 ja Valse nro 3 op. 81 sekä E. Griegin viulusonaatti nro. 3 c-molli op. 45. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Varpu Heikinheimo aloitti viuluopintonsa 3- vuotiaana Suzuki-oppilaana. Sen jälkeen hän on opiskellut viulunsoittoa mm. Vantaan musiikkiopistossa ja Helsingin konservatoriossa ennen siirtymistään Sibelius-Akatemiaan, josta valmistui maisteriksi 2016. Varpu on soittanut aktiivisesti kamarimusiikkia eri yhtyeissä ja on esiintynyt Suomessa ja Euroopassa eri kokoonpanojen kanssa. Tällä hetkellä hän työskentelee viulistina Suomen Kansallisoopperan orkesterissa.

Daniel Beskow suoritti diplominsa vuonna 2012 Kööpenhaminassa. Hän on tämän hetken yksi kiinnostavimmista konserttipianisteista Skandinaviassa. Daniel konsertoi sekä solistina että erilaisten kamari- musiikkikokoonpanojen kanssa pääosin pohjoismaissa ja on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla Ruotissa, Tanskassa ja Saksassa sekä mm. konserttilavoilla Berdwald Hall, Konserttisali Tivoli ja Grieg Hall.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

la 17.11. klo 14.00 -16.00

Kivistön kirkko

Kirkkotaidetapahtuma

Musiikkipitoinen hyvän mielen taidetapahtuma, jossa jokainen saa olla taiteilija.
su 18.11. klo 13.00 -13.45

Foibekartano, Sairaalakatu 7

Operaatio Kolme karhua

Kolmen ikäpolven musiikkihetki senioreille sekä vauvoille ja taaperoille vanhemman kanssa. Lauluja ja leikkejä jokaisen makuun. Kesto 45 min.
ma 19.11. klo 9.00

Hämeenkylän kirkko

Lasten oikeuksien päivän konsertit

Avoimet konsertit lapsille ja perheille klo 9 ja 10. Tervetuloa!