Nuorten aikuisten pizzailta ja kauden aloitus

to 6.9. kello 18.00 - kello 20.00

Nuorten aikuisten pizzailta ja kauden aloitus

Tikkurilan seurakunnan nuorisotila, Unikkotie 5C

Nuorten aikuisten syyskauden avauksessa tarjolla pizzaa ja hyvää seuraa

TERVETULOA UUDET JA VANHAT!

Nuorten aikuisten syyskausi alkaa Nuorisotilalla (Unikkotie 5) klo. 18.00. Tänä syksynä luvassa on muutoksia, toiminta siirtyy uuteen paikkaan. Tule kuulemaan uusista tuulista, suunnittelemaan tulevaa ja herkuttelemaan pizzalla! Ota kaverikin mukaan ja jos et ihan kuudeksi ehdi niin tule kun pääset :).

Ilmoitathan tulostasi tähän tapahtumaan tai suoraan Terhille (050 310 6824) viimeistään tapahtumapäivän aamuna, niin osaamme varata tarpeeksi ruokaa kaikille :). Myös erityisruokavaliot on mahdollista huomioida, kunhan kerrot niistä etukäteen.

Tiksin nuoret aikuiset


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tiksin seurakunnan nuorten aikuisten pappi. Se tarkoittaa, että voidaan törmätä nuorten aikuisten leireillä ja muussa toiminnassa, mutta myös, festareilla tai baarissa ja tietenkin ihan jumalanpalveluksissa ja toimituksissakin. Jos nähdään niin tule juttelemaan :).

Tiksissä olen ollut töissä pappina vuodesta 2015 ja jo sitä ennen isosena, kesäteologina ja vaikka missä muussakin hommassa. Sydämeltäni ja taustaltani olen vahvasti itävantaalainen ja on mahtavaa saada tehdä töitä juuri täällä.

Vastaan myös Tikkurilan seurakunnan aikuisrippikoulusta eli jos kirkkoon liittyminen tuntuu ajankohtaiselta ja ripari on vielä käymättä, ota yhteyttä.

Lue lisää nuorten aikuisten toiminnasta tästä.

Instagram: terhi_v

 

Katso myös

su 9.12. klo 15.00 -18.00

Hämeenkylän kirkko

Nuorten ja nuorten aikuisten joulupaja

Jouluaskartelua kirkon nuorten tilassa.