Ankkabarock: Ääni

pe 31.8. kello 20.00

Korson kirkko

"Ääni" on kolmen monipuolisen ja monialaisen muusikon kokoama kokeileva konserttikonsepti, jossa vuorovaikutuksen keinona toimii sekä trion että osallistujien ääni.

Ääni on kolmen monipuolisen ja monialaisen muusikon kokoama kokeileva konserttikonsepti, jossa halutaan tarkastella uudella tavalla perinteisiä konserttikonventioita sekä musiikin ja äänen tuottamista hetkessä, vanhan musiikin ja improvisaation kautta. Trio muodostaa yhteisen olemisen tilan, improvisatioorisen hetken, jossa vuorovaikutuksen keinona toimii sekä trion että osallistujien ääni.

Esiintyjinä ovat laulaja, muusikko, musiikkipedagogi ja psykologi Aino Peltomaa, muusikko, gambisti, säveltäjä ja laulaja Mikko Perkola sekä pianisti ja säveltäjä Harmen Fraanje.

Konsertin aikana osallistujat voivat istua, seistä tai maata, tai liikkua tilassa. Mukaan voi varata oman joogamaton.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmamaksu 20 €.

Ääni on osa 31.8.–2.9. Korson seurakunnassa järjestettävää Ankkabarock-festivaalia, jonka koko ohjelma on nähtävissä osoitteessa www.ankkabarock.fi.

Ankkabarock-festivaali


Järjestäjä

Korson seurakunta

kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan kanttorina syksystä 2014 lähtien. Vastaan seurakuntamme musiikkiin liittyvistä asioista yhdessä kollegani kanssa. Olen mukana soittamassa ja laulamassa messuissa, hautajaisissa, häissä ja kaikenikäisten seurakuntalaisten tapahtumissa. Johdan kuoroja ja musiikkiryhmiä. Vantaalla me kanttorit teemme keskenämme yhteistyötä. Korsossa kirkon musiikkia ovat toteuttamassa myös korsolaiset musiikkiryhmät ja muusikot.

Katso myös

to 21.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Fanfare festivo - Tomas Gricius (trumpetti) ja Julia Tamminen (urut) / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa on J. S. Bachin, G. Telemannin, Otto Kettingin ja Henri Tomasin juhlavia teoksia trumpetille ja uruille. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 28.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista