Ankkabarock: Ääni

pe 31.8. kello 20.00

Ankkabarock: Ääni Korson kirkko

"Ääni" on kolmen monipuolisen ja monialaisen muusikon kokoama kokeileva konserttikonsepti, jossa vuorovaikutuksen keinona toimii sekä trion että osallistujien ääni.

Ääni on kolmen monipuolisen ja monialaisen muusikon kokoama kokeileva konserttikonsepti, jossa halutaan tarkastella uudella tavalla perinteisiä konserttikonventioita sekä musiikin ja äänen tuottamista hetkessä, vanhan musiikin ja improvisaation kautta. Trio muodostaa yhteisen olemisen tilan, improvisatioorisen hetken, jossa vuorovaikutuksen keinona toimii sekä trion että osallistujien ääni.

Esiintyjinä ovat laulaja, muusikko, musiikkipedagogi ja psykologi Aino Peltomaa, muusikko, gambisti, säveltäjä ja laulaja Mikko Perkola sekä pianisti ja pianisti-säveltäjä Harmen Fraanje.

Konsertin aikana osallistujat voivat istua, seistä tai maata, tai liikkua tilassa. Mukaan voi varata oman joogamaton.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelmamaksu 20 €.

Ääni on osa 31.8.–2.9. Korson seurakunnassa järjestettävää Ankkabarock-festivaalia, jonka koko ohjelma on nähtävissä osoitteessa www.ankkabarock.fi.

 

Kuvassa Harmen Fraanje, kuva Govert Driessen.

Ankkabarock-festivaali


Järjestäjä

Korson seurakunta

kanttori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan kanttorina syksystä 2014 lähtien. Vastaan seurakuntamme musiikkiin liittyvistä asioista yhdessä kollegani kanssa. Olen mukana soittamassa ja laulamassa messuissa, hautajaisissa, häissä ja kaikenikäisten seurakuntalaisten tapahtumissa. Johdan kuoroja ja musiikkiryhmiä. Vantaalla me kanttorit teemme keskenämme yhteistyötä. Korsossa kirkon musiikkia ovat toteuttamassa myös korsolaiset musiikkiryhmät ja muusikot.

Katso myös

to 16.8. klo 18.00 -20.00

Korson kirkko

Suvilinnun laulajat

Ulkoilmamessun musaryhmä
su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ke 22.8. klo 15.00 -16.00

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus