Ohjelmallinen leiri Lapin maisemissa

su 19.8. kello 07.00 - la 25.8.

Ohjelmallinen leiri Lapin maisemissa

Ylläs ja lähitunturit

Lomailua ja ulkoilua työikäisille - yhdessä enemmän Ylläksellä!

Ohjelmallinen leiri Lapin maisemissa. Ohjelmassa ulkoilua Ylläksellä ja muilla Länsi-Lapin tuntureilla, yhdessä oloa ja lomailua.
Leiri on tarkoitettu työikäisille vantaalaisille. Leirin tarkoituksena on löytää arjen voimavaroja ja tukea päihteettömyyteen – leiri on päihteetön. Leirille mahtuu 36 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Hinta 290e (jos olet oikeutettu Hyvinvointilomat ry:n sosiaalisin perustein myöntämään tukeen). Hinta sisältää matkat, yhteisen ohjelman, majoituksen Hotelli Ylläsrinteessä täysihoidolla 2hh.

Ilmoittautuminen 29.3.2018 mennessä osoitteella paivi.helen@evl.fi tai Tikkurilan kirkkoherranvirasto, Unikkotie 5B, klo 9-15.

Voit hakea leirimaksuun Hyvinvointilomien tukea 19.3.-20.5.2018 välisenä aikana.
Tee näin: ilmoittaudu ensin seurakuntaan (Päiville tai kirkkoherranvirastoon). Täytä sitten Hyvinvointilomat ry:n lomahakemus saadaksesi tuetun loman. Kaavakkeen saat kirkkoherranvirastosta. Hyvinvointilomat ry:n lomatuki myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Ensi kertaa lomatukea hakevat ovat etusijalle.

Täytä lomake ja lähetä se osoitteeseen: Hyvinvointilomat ry, Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki.
HUOM! Hakemuksen tulee olla Hyvinvointilomat ry:llä 20.5. mennessä.


Lisätietoja Päivi Helén, pappi, Tikkurilan srk 050 572 2666 tai paivi.helen@evl.fi


Retken järjestää Tikkurilan seurakunta/diakoniatyö yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa. Loma toteutaan Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Yhteistyössä Hyvinvointilomat ry

kappalainen
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen palvellut Tikkurilan seurakunnassa diakonian pappina vuosikymmenen. Käytännössä olen mukana kaikissa tilanteissa, tilaisuuksissa ja kehittämisessä, mihin työala vain kutsuu ja haastaa. Toinen työalani on projektit eli vastaan tietyistä tapahtumista, jotka tulevat seurakunnan järjestettäviksi (esimerkiksi juhannusjuhlat tai reformaation merkkivuoden tilaisuudet) ja vuosittaisista omista tapahtumista.

Jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset ja rippikoulu lienevät pappien parhaiten tunnettua työnkuvaa ja ne ovatkin minun hyvää arkeani. Rakastan tätä ammattia ja työtä, ja palvelen ihmisiä niin hyvin kuin taidan. Voimavarani työssä ja elämässä ovat usko, toivo ja rakkaus, Jumala, huumori, hyvät ystävät, kaikki lapset ja eläimet, luonto sekä kuntoliikunta. Olenkin vetänyt esimerkiksi jumppia Naisten Pankin hyväksi.

Lue lisää Reformaation merkkivuodesta Vantaalla tästä.

Katso myös

pe 20.4.2018 klo 16.00 - su 22.4.2018 klo 16.00

Heponiemen hiljaisuuden keskus

Hengitä, hellitä, havahdu - kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin retriitti Heponiemessä

Keho ja mieli muodostavat erottamattoman kokonaisuuden. Tule vaalimaan viikonlopuksi tätä kokonaisuutta keskittymällä mindfulness-harjoitteisiin, hengelliseen meditaatioon ja Heponiemen luonnon voimaannuttaviin maisemiin.
su 22.4. klo 16.00 -18.00

Myyrmäen kirkko

Family Café

International Family Cafe- Kansainvälinen perhekahvila
ma 23.4. klo 9.30 -11.30

Mikkolan seurakuntakoti Mikael

Virkeä vanhempi -vertaisryhmä

Tarkoituksena on luoda vanhemmalle rauhallinen ja rentouttava hetki muiden vanhempien seurassa. Ryhmässä käsitellään vanhemmuutta keskustellen ja toiminnallisten menetelmien avulla.