Ohjelmallinen leiri Lapin maisemissa

su 19.8. kello 07.00 - la 25.8.

Ohjelmallinen leiri Lapin maisemissa

Ylläs ja lähitunturit

Lomailua ja ulkoilua työikäisille - yhdessä enemmän Ylläksellä!

Ohjelmallinen leiri Lapin maisemissa. Ohjelmassa ulkoilua Ylläksellä ja muilla Länsi-Lapin tuntureilla, yhdessä oloa ja lomailua.
Leiri on tarkoitettu työikäisille vantaalaisille. Leirin tarkoituksena on löytää arjen voimavaroja ja tukea päihteettömyyteen – leiri on päihteetön. Leirille mahtuu 36 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Hinta 290e (jos olet oikeutettu Hyvinvointilomat ry:n sosiaalisin perustein myöntämään tukeen). Hinta sisältää matkat, yhteisen ohjelman, majoituksen Hotelli Ylläsrinteessä täysihoidolla 2hh.

Ilmoittautuminen 29.3.2018 mennessä osoitteella paivi.helen@evl.fi tai Tikkurilan kirkkoherranvirasto, Unikkotie 5B, klo 9-15.

Voit hakea leirimaksuun Hyvinvointilomien tukea 19.3.-20.5.2018 välisenä aikana.
Tee näin: ilmoittaudu ensin seurakuntaan (Päiville tai kirkkoherranvirastoon). Täytä sitten Hyvinvointilomat ry:n lomahakemus saadaksesi tuetun loman. Kaavakkeen saat kirkkoherranvirastosta. Hyvinvointilomat ry:n lomatuki myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Ensi kertaa lomatukea hakevat ovat etusijalle.

Täytä lomake ja lähetä se osoitteeseen: Hyvinvointilomat ry, Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki.
HUOM! Hakemuksen tulee olla Hyvinvointilomat ry:llä 20.5. mennessä.


Lisätietoja Päivi Helén, pappi, Tikkurilan srk 050 572 2666 tai paivi.helen@evl.fi


Retken järjestää Tikkurilan seurakunta/diakoniatyö yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa. Loma toteutaan Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Yhteistyössä Hyvinvointilomat ry

kappalainen
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tulin Tikkurilan seurakunnan palvelukseen vuonna 2008. Työalani on diakonia ja projektit. Diakoniassa olen näkyvimmin Kirkon ruokailun eli keskiviikkoisen yhteisölounaan pappi.Voi lukea Kirkon ruokailusta Tikkurilassa lisää tästä. Projektit tarkoittavat erityyppisten kokoavien tapahtumien järjestämistä ja toimia yhteyshenkilönä, kun seurakuntaa kutsutaan yhteistyöhön mihin tahansa tilaisuuteen, tapahtumaan tai projektiin.

Työ on minulle rakasta koko kirjossaan ja olen kiitollinen saadessani toimia tässä ammatissa.
Voimavarani työssä ja koko elämässä on usko,toivo,rakkaus ja huumori. Harrastan kuntoliikuntaa muodossa ja toisessa, reissaan vain Suomessa. Rakas ja tärkeä harrastus ovat marjastus ja sienestys. Suurimmat ilon ja onnen hetket olen jakanut lähilasten ja koirien kanssa. Vahva ystäväpiiri on suuri lahja ja merkitsee kohdallani usein myös perhettä.

 

Katso myös

su 30.9.2018 klo 10.00 - su 4.11.2018 klo 23.59

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Siipien hipaisuja kameralla

enkeliaiheinen valokuvanäyttely
ti 16.10. klo 9.00 -11.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Diakoniakahvila

Aamupalakahvila, juttuseuraa , luettavana päivän lehdet
ti 16.10. klo 10.00 -12.00

Länsimäen kirkko

Käsillä hyvää maailmalle

Länsimäen kirkolla kokoontuva Käsillä hyvää -ryhmä neuloo ja virkkaa tiistaisin apua maailmalle.