BRQ Vantaa Festival: Rachel Podger ja Brecon Baroque

la 11.8. kello 19.00 - kello 21.00

BRQ Vantaa Festival: Rachel Podger ja Brecon Baroque Pyhän Laurin kirkko

Rachel Podger, barokkiviulu ja Brecon Baroque. Lisätiedot ja lippuhinnat: www.brq.fi

Vivaldi – Bach

 

Konsertissa on väliaika.

 

Viulistitähti Rachel Podger ja Brecon Baroque saapuvat BRQ Vantaa -festivaalille! Konsertissa kuullaan Vivaldin ja Bachin konserttoja viululle, cembalolle ja luutulle sekä aina vaikuttava Vuodenajat. Podgerin luotsaaman orkesterin ensilevytys Bachin viulukonsertoista kiinnitti kansainvälistä huomiota, joka ei ota laantuakseen. Yhtyeen albumit ovat voittaneet muun muassa BBC Music Magazine- ja Gramophone Award -palkintoja. Kokoonpano kiertää ahkerasti Eurooppaa sekä Aasiaa ja järjestää omaa Brecon Baroque -festivaaliaan.

 

www.brq.fi


Järjestäjä

BRQ Vantaa Festival

Katso myös

to 19.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Trio Sufira: Va t’en mon chant - Riennä, lauluni / Laurin päiväkonsertit -sarja

Sufira on myöhäiskeskiaikaiseen musiikkiin erikoistunut trio, jonka muusikot ovat Aino Peltomaa (sopraano, nokkahuilu, rumpu & keskiaikainen harppu), Eira Karlson (mezzosopraano ja fiideli) ja Susanna Tollet (altto, nokkahuilu & kampiliira). Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 26.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Trio Gambaamo: Weisuuta wanhoista kirjoista / Laurin päiväkonsertit -sarja

Weisuuta wanhoista kirjoista on konsertti, jossa yhdistyy suomalainen yhteisveisuuperinne sekä konserttinumerot. Kolmen muusikon – Pia Rask, Katri Susitaival ja Olli Knuth – muodostama kokoonpano on harvinainen: säestyssoittimina ovat urkuharmooni, avainviulu, viola da gamba ja balalaikka. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
to 2.8. klo 12.00 -13.00

Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja

Milana Misic esiintyy Pyhän Laurin kirkon kesäkonserttisarjassa yhdessä Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Juha Lanun (basso) kanssa. Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.