BRQ Vantaa Festival: Perilous Polyphony – Polyfonian äärirajoilla

to 9.8. kello 21.00 - kello 22.00

BRQ Vantaa Festival: Perilous Polyphony – Polyfonian äärirajoilla Pyhän Laurin kirkko

Phantasm a3: Laurence Dreyfus, diskanttigamba, Jonathan Manson, tenorigamba ja Markku Luolajan-Mikkola, bassogamba. Lisätiedot ja lippuhinnat: www.brq.fi

Tye – Bevin – Tomkins – Byrd – Gibbons – Locke – Purcell – Bach

 

Englantilaiset polyfonian mestarit kirjoittivat käytänteitä ja ilmaisun rajoja koettelevaa musiikkia. Perilous polyphony -konsertissa liikutaan kolmiäänisen sävellyksen äärirajoilla ihastellen säveltäjien taitoa punoa taidokas teos vähin äänin. Rytmisesti ja harmonisesti monimutkainen musiikki on kaleidoskooppimainen kudelma, jossa itsenäisten äänten ja kokonaissoinnin välillä liikutaan saumattomasti. Ohjelman päättää itseoikeutetusti fuugan ja kaanonin ilmaisuvoimaisiksi sävellysmuodoiksi vapauttanut Johann Sebastian Bach.

 

www.brq.fi


Järjestäjä

BRQ Vantaa Festival

Katso myös

to 20.9. klo 19.00

Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic: Aikoja sitten

Milana Misic konsertoi yleisön toiveesta uudelleen Pyhän Laurin kirkossa Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Pasi Kallion (basso) kanssa! Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.
la 22.9. klo 16.00

Hakunilan kirkko

Kamarikuoro Vivacen konsertti

Portugalin kilpamatkan lähtökonsertti
su 23.9. klo 17.00 -18.00

Pyhän Laurin kirkko

Omalla äänellä -lauluryhmän 10-vuotisjuhlakonsertti

Konsertissa lauletaan yhdessä ja erikseen tuttuja, rakkaita lauluja. Mukana myös Laurin laulajat ja bändi antamassa vauhtia yhteislaululle. Johtaa Terje Kukk. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.