BRQ Vantaa Festival: Domenico Dall’Oglio – Italialais-venäläiset viulusonaatit

ti 7.8. kello 19.00 - kello 20.30

BRQ Vantaa Festival: Domenico Dall’Oglio – Italialais-venäläiset viulusonaatit Pyhän Laurin kirkko

Maria Krestinskaya, barokkiviulu, Imbi Tarum, cembalo, urut ja Markku Luolajan-Mikkola, viola da gamba. Lisätiedot ja lippuhinnat: www.brq.fi

Dall’Oglio – Madonis – Vivaldi

 

Konsertissa on väliaika.

 

Domenico Dall’Oglion (1700–1764) viulusonaatit ovat unohdettuja mestariteoksia, joissa yhdistyy herkkyys ja virtuositeetti. Klassismia enteilevät miniatyyrit ovat eräs venäläisen barokin kulmakivistä. Vivaldin oppilas Dall’Oglio saapui keisarinna Anna Ivanovnan (1693–1740) hoviin vuonna 1735. Galanttien oppiensa ohella säveltäjä hyödynsi vaikutteita venäläisestä kansanmusiikista ja soittimista.

 

Krestinskayan levytys Dall’Oglio: Violin Sonatas on ensilevytys teoksista. BRQ Vantaa -festivaalin konsertti on levyn julkistustilaisuus Suomessa.

 

www.brq.fi


Järjestäjä

BRQ Vantaa Festival

Katso myös

to 20.9. klo 19.00

Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic: Aikoja sitten

Milana Misic konsertoi yleisön toiveesta uudelleen Pyhän Laurin kirkossa Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Pasi Kallion (basso) kanssa! Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.
la 22.9. klo 16.00

Hakunilan kirkko

Kamarikuoro Vivacen konsertti

Portugalin kilpamatkan lähtökonsertti
su 23.9. klo 17.00 -18.00

Pyhän Laurin kirkko

Omalla äänellä -lauluryhmän 10-vuotisjuhlakonsertti

Konsertissa lauletaan yhdessä ja erikseen tuttuja, rakkaita lauluja. Mukana myös Laurin laulajat ja bändi antamassa vauhtia yhteislaululle. Johtaa Terje Kukk. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.