BRQ Vantaa Festival: Le jardin florissant – Ruusuromaanin kukkiva puutarha

ma 6.8. kello 21.00 - kello 22.00

BRQ Vantaa Festival: Le jardin florissant – Ruusuromaanin kukkiva puutarha Pyhän Laurin kappeli

Tuuli Lindeberg, sopraano ja Anna-Maaria Oramo, clavisimbalum ja virginaali. Konsertissa uppoudutaan keskiajan runouden ja rakkauden syövereihin Roman de la Rose -runoelman matkassa. Lisätiedot ja lippuhinnat: www.brq.fi

de Vitry – Crequillon – de Lescurel – de Sermisy – Dufay – de Machaut

 

Konsertissa uppoudutaan keskiajan runouden ja rakkauden syövereihin Roman de la Rose -runoelman matkassa. Ruusuromaani oli keskiajalla laajalti tunnettu ja suosittu rakkausrunoelma, jota pidettiin hyveellisen ja ylhäisen ritarirakkauden käsikirjana. Laulajan ja kosketinsoittimen dialogi kertoo Ruusuromaanin nuorukaisen tarinan ranskalaisen keskiajan ja renessanssin musiikin keinoin. Konsertti on unimatka kohti paratiisinomaista mielihyvän puutarhaa, jossa nuorukainen kohtaa allegorioita, vertauskuvallisia rakkauden puolia, ihmishahmossa. Tarina etenee kohti Ruusun kohtaamista, rakastumista ja kirpaisevaa kohtaloa.

 

www.brq.fi


Järjestäjä

BRQ Vantaa Festival

Katso myös

la 22.9. klo 16.00

Hakunilan kirkko

Kamarikuoro Vivacen konsertti

Portugalin kilpamatkan lähtökonsertti
su 23.9. klo 17.00 -18.00

Pyhän Laurin kirkko

Omalla äänellä -lauluryhmän 10-vuotisjuhlakonsertti

Konsertissa lauletaan yhdessä ja erikseen tuttuja, rakkaita lauluja. Mukana myös Laurin laulajat ja bändi antamassa vauhtia yhteislaululle. Johtaa Terje Kukk. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.
ma 24.9. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.