Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja

to 2.8. kello 12.00 - kello 13.00

Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic esiintyy Pyhän Laurin kirkon kesäkonserttisarjassa yhdessä Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Juha Lanun (basso) kanssa. Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Milana Misic on laulaja, joka on vuosien varrella esittänyt ja levyttänyt niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkia. Hän on esittänyt omien kappaleittensa lisäksi äitinsä Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä lauluja.

Like Kustannus julkaisi huhtikuun 19. päivänä Milanasta kirjan, joka valottaa hänen elämäänsä ja kasvamistaan epävarmuuden ilmapiirissä. Kirjan nimi on Milana – Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä.

Kirjan työstöprosessin aikana Milanalle syntyi ajatus laulusta, jonka hän halusi tehdä omalle äidilleen. Kappale sai nimekseen Aikoja sitten (säv. Antti Karisalmi ja Lasse Väyrynen, san. Sanna Korkee). Laulu julkaistiin huhtikuun 20. päivänä. Se on myös Milanan Pyhän Laurin kirkon konsertin nimikkolaulu.

Parhaillaan Milana kiertää ympäri Suomea menestyksekkään Sinun silmiesi tähden –konserttikiertueessa. Konsertin käsikirjoituksen on tehnyt monien nostalgiakonserttien takaa tuttu Susanna Haavisto, joka on tehnyt matkan kahden suuren tähden, Laila Kinnusen ja Olavi Virran, tuotantoon.

 

Pyhän Laurin kirkon suosittu Laurin päiväkonsertit -sarja tarjoilee tänäkin kesänä yhdeksän erilaista konserttia ajalla 7.6.-2.8.18. Konserttien kesto on n. 45 minuuttia, mikä mahdollistaa keskipäivän musiikkihetken viettämisen vaikkapa lounastunnin merkeissä.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

ke 17.10. klo 17.00 -17.45

Ilolan seurakuntatalo

Lapsikuoro

Tikkurilan seurakunnassa aloittaa uusi lapsikuoro. Kuoro on tarkoitettu 6–12-vuotiaille. Kuoron tavoitteena on kokea yhdessä laulamisen iloa, Tervetuloa!
ke 17.10. klo 18.30 -21.00

Korson seurakuntakeskus

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Harjoitukset Korson kirkolla keskiviikkoisin.
ke 17.10. klo 18.30 -20.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Rekolan Pyhän Andreaan kirkon kuoro

Pyhän Andreaan kirkon kuoro