Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja

to 2.8. kello 12.00 - kello 13.00

Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic esiintyy Pyhän Laurin kirkon kesäkonserttisarjassa yhdessä Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Pasi Kallion (basso) kanssa. Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Milana Misic on laulaja, joka on vuosien varrella esittänyt ja levyttänyt niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkia. Hän on esittänyt omien kappaleittensa lisäksi äitinsä Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä lauluja.

Like Kustannus julkaisee huhtikuun 19. päivänä Milanasta kirjan, joka valottaa hänen elämäänsä ja kasvamistaan epävarmuuden ilmapiirissä. Kirjan nimi on Milana – Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä.

Kirjan työstöprosessin aikana Milanalle syntyi ajatus laulusta, jonka hän halusi tehdä omalle äidilleen. Kappale sai nimekseen Aikoja sitten (säv. Antti Karisalmi ja Lasse Väyrynen, san. Sanna Korkee). Laulu julkaistaan huhtikuun 20. päivänä. Se on myös Milanan Pyhän Laurin kirkon konsertin nimikkolaulu.

Parhaillaan Milana kiertää ympäri Suomea menestyksekkään Sinun silmiesi tähden –konserttikiertueessa. Konsertin käsikirjoituksen on tehnyt monien nostalgiakonserttien takaa tuttu Susanna Haavisto, joka on tehnyt matkan kahden suuren tähden, Laila Kinnusen ja Olavi Virran, tuotantoon.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 26.4. klo 14.00 -15.30

Korson kirkko

Virsien voimaa vanhuksille

Laulamme lapsuuden virsiä ja tutustumme uusiin yhdessä kanttorien kanssa. Kahvitarjoilu!
to 26.4. klo 18.00 -19.00

Korson seurakuntakeskus

Vox Mea - Oma ääni

Kaikille avoin kuoro oman äänen ylläpitämistä ja laulun harjoittelemista varten.
to 26.4. klo 18.00 -19.00

Korson seurakuntakeskus

Lapsikuoro

Haluatko laulaa? Oletko 1.-4.-luokkalainen? Tule mukaan lapsikuoroon!