Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja

to 2.8. kello 12.00 - kello 13.00

Milana Misic: Aikoja sitten / Laurin päiväkonsertit -sarja Pyhän Laurin kirkko

Milana Misic esiintyy Pyhän Laurin kirkon kesäkonserttisarjassa yhdessä Tuomas ”Tumppu” Kesälän (piano) ja Pasi Kallion (basso) kanssa. Konsertissa kuullaan Milanan omia sekä hänen äitinsä Laila Kinnusen lauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Milana Misic on laulaja, joka on vuosien varrella esittänyt ja levyttänyt niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkia. Hän on esittänyt omien kappaleittensa lisäksi äitinsä Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä lauluja.

Like Kustannus julkaisi huhtikuun 19. päivänä Milanasta kirjan, joka valottaa hänen elämäänsä ja kasvamistaan epävarmuuden ilmapiirissä. Kirjan nimi on Milana – Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä.

Kirjan työstöprosessin aikana Milanalle syntyi ajatus laulusta, jonka hän halusi tehdä omalle äidilleen. Kappale sai nimekseen Aikoja sitten (säv. Antti Karisalmi ja Lasse Väyrynen, san. Sanna Korkee). Laulu julkaistiin huhtikuun 20. päivänä. Se on myös Milanan Pyhän Laurin kirkon konsertin nimikkolaulu.

Parhaillaan Milana kiertää ympäri Suomea menestyksekkään Sinun silmiesi tähden –konserttikiertueessa. Konsertin käsikirjoituksen on tehnyt monien nostalgiakonserttien takaa tuttu Susanna Haavisto, joka on tehnyt matkan kahden suuren tähden, Laila Kinnusen ja Olavi Virran, tuotantoon.

 

Pyhän Laurin kirkon suosittu Laurin päiväkonsertit -sarja tarjoilee tänäkin kesänä yhdeksän erilaista konserttia ajalla 7.6.-2.8.18. Konserttien kesto on n. 45 minuuttia, mikä mahdollistaa keskipäivän musiikkihetken viettämisen vaikkapa lounastunnin merkeissä.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 28.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista
to 5.7. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Kamarikuoro Qoro Quando: HeinäQ / Laurin päiväkonsertit -sarja

Konsertin ohjelma on monipuolinen kattaus sakraalia ja maallista musiikkia, uudesta perinteiseen, menevästä meditatiivisen rauhoittavaan. Tyylilajit ja aikakaudet punoo yhteen kuoron taiteellinen johtaja Jori Männistö. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.