Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

to 28.6. kello 12.00

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja Pyhän Laurin kirkko

Ohjelmassa Johann Sebastian Bachin musiikkia Pilvi Liston Bach-albumilta (Wohltemperiertes Klavier) ja muuta saman aikakauden musiikkia. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Suomalainen cembalisti ja urkuri Pilvi Listo valmistui Sibelius-Akatemiasta 2006 tehtyään kummastakin soittimesta A-tutkinnot erinomaisilla arvosanoilla. Hän on pitänyt säännöllisesti omia sooleresitaaleja sekä esiintynyt lukuisten kamarimusiikkiyhtyeiden ja monien orkesterien jäsenenä.

Soolosoittajana Listo kokee omimmaksi alueekseen juuri Johann Sebastian Bachin musiikin, niin urku- kuin myös kosketinsoittimelle sävelletyt teokset. Bachin passiot, oratoriot ja messut sisältyvät myös joka vuosi konserttikalenteriin. J. S. Bachin Das Wohltemperierte Klavier on ollut erityisen rakas lapsuudesta asti, koska pianisti-isoisä soitti sitä säännöllisesti iltaisin.

Syyskuussa 2015 Listo nauhoitti Bachin Wohltemperierte Klavier -kokoelman I-kirjan.

Lisätietoja: https://pilvilisto.wordpress.com/ 

 

Pyhän Laurin kirkon suosittu Laurin päiväkonsertit -sarja tarjoilee tänäkin kesänä yhdeksän erilaista konserttia ajalla 7.6.-2.8.18. Konserttien kesto on n. 45 minuuttia, mikä mahdollistaa keskipäivän musiikkihetken viettämisen vaikkapa lounastunnin merkeissä.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

to 21.6. klo 12.00

Pyhän Laurin kirkko

Fanfare festivo - Tomas Gricius (trumpetti) ja Julia Tamminen (urut) / Laurin päiväkonsertit -sarja

Ohjelmassa on J. S. Bachin, G. Telemannin, Otto Kettingin ja Henri Tomasin juhlavia teoksia trumpetille ja uruille. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.
ke 4.7. klo 12.00 -12.30

Asolan seurakuntatalo

KAIKENMAAILMAN VEISUT eli ilmainen matka maailman ympäri

- lauletaan puoli tuntia virsiä eri maista