Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja

to 28.6. kello 12.00

Pilvi Listo (cembalo): Das Wohltemperierte Klavier / Laurin päiväkonsertit -sarja Pyhän Laurin kirkko

Pilvi Liston konsertin ohjelmassa on preludeja ja fuugia Johann Sebastian Bachin kokoelmista Das wohltemperierte Klavier I (BWV 846–869) ja Das wohltemperierte Klavier II (BWV 870–893), suomeksi Hyvin viritetty klaveeri. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Suomalainen cembalisti ja urkuri Pilvi Listo valmistui Sibelius-Akatemiasta 2006 tehtyään kummastakin soittimesta A-tutkinnot erinomaisilla arvosanoilla. Hän on pitänyt säännöllisesti omia sooleresitaaleja sekä esiintynyt lukuisten kamarimusiikkiyhtyeiden ja monien orkesterien jäsenenä.

Soolosoittajana Listo kokee omimmaksi alueekseen juuri Johann Sebastian Bachin musiikin, niin urku- kuin myös kosketinsoittimelle sävelletyt teokset. Bachin passiot, oratoriot ja messut sisältyvät myös joka vuosi konserttikalenteriin. J. S. Bachin Das Wohltemperierte Klavier on ollut erityisen rakas lapsuudesta asti, koska pianisti-isoisä soitti sitä säännöllisesti iltaisin.

Syyskuussa 2015 Listo nauhoitti Bachin Wohltemperierte Klavier -kokoelman I-kirjan, jonka julkaisi albumina saksalainen levy-yhtiö Telos-Music loppuvuodesta 2017.

Lisätietoja: https://pilvilisto.wordpress.com/ 

 

Pyhän Laurin kirkon suosittu Laurin päiväkonsertit -sarja tarjoilee tänäkin kesänä yhdeksän erilaista konserttia ajalla 7.6.-2.8.18. Konserttien kesto on n. 45 minuuttia, mikä mahdollistaa keskipäivän musiikkihetken viettämisen vaikkapa lounastunnin merkeissä.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

su 19.8. klo 14.00

Kivistön kirkko

Vantaan yhteiset siioninvirsiseurat

Koko Vantaan yhteisiä siioninvirsiseuroja vietetään Kivistön kirkossa.
ke 22.8. klo 15.00 -16.00

Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennus

to 23.8. klo 18.00

Pyhän Laurin kirkko

Meibaum Ensemble: Kesäklassikot

Meibaum Ensemblen kesäisessä konsertissa kuullaan kevyttä klassista. Muusikot ovat: Heili Meibaum (huilu), Kati Meibaum (viulu), Marta Meibaum (viulu), Marten Meibaum (sello) ja Mait Meibaum (piano). Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.