Parisuhdepäivä Nuuksiossa: Luonto, läheisyys ja läsnäolo

pe 15.6. kello 09.00 - kello 15.00

Parisuhdepäivä Nuuksiossa: Luonto, läheisyys ja läsnäolo

Nuuksion kansallispuisto

Nuorille aikuisille suunnattu parisuhdepäivä Nuuksion kansallispuistossa. Teemme päivänmittaisen retken, jossa matka parisuhteeseesi on suuremmassa roolissa kuin kartutetut kilometrit.

Kuljemme päivän aikana Punarinnankierroksen, jonka pituus on 2,4 km. Aamupäivän osuudessa saatte pariskuntina pieniä tehtäviä, joita voitte tehdä yhdessä kumppanin kanssa samalla, kun kävelemme rauhallisesti kohti nuotiopaikkaa.

Nuotiopaikalla syömme yhdessä lounaan (tarjoamme makkarat ja pullakahvit, mikäli haluat, voit myös ottaa omaa evästä). Lounaan ja pienen tutustumisen jälkeen teemme myös yhdessä harjoitteita, joissa jokainen pari voi jakaa omista oivalluksistaan muille retkeläisille juuri sen verran kuin hyvältä tuntuu.

Yhteiskuljetus Tikkurilasta lähtee klo 9.00 ja paluu Tikkurilaan on noin 15.00. Halutessanne voitte tulla Nuuksioon myös omalla kyydillä.

Mukaasi tarvitset kumppanisi, avoimen mielen ja ulkoiluun sopivat varusteet.

Retki on osallistujille maksuton.

Retkelle kanssanne lähtevät perheneuvoja Paula Ruotsalainen ja oppilaitospappi Hanna Similä. Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen paula.ruotsalainen@evl.fi, 31.5.2018 mennessä.

Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi, kumppanisi nimi, osoite, puhelinnumero, mahdollinen opiskelupaikka, erityisruokavalio. Ilmoita myös tuletko yhteiskuljetukseen Tikkurilasta vai tuletko omalla autolla.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Oppilaitospappi
(09) 83061
Unikkotie 5 a B 3krs.
01300 Vantaa

Katso myös

su 30.9. klo 13.00

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko

Vanhemmuus ja parisuhde lasten kasvettua nuoriksi

Mitä tapahtuu kodin ilmapiirille ja vanhempien parisuhteelle, kun nuoret koettelevat rajoja?