Laulaja-lauluntekijä Laura Sippola Trio / Laurin päiväkonsertit -sarja

to 14.6. kello 12.00

Laulaja-lauluntekijä Laura Sippola Trio / Laurin päiväkonsertit -sarja Pyhän Laurin kirkko

Laura Sippola väitteli viime syksynä tohtoriksi laulaja-lauluntekijän työstä ja lauluntekijämusiikista taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa – ensimmäisenä Suomessa. Konsertissa kuullaan alkuvuodesta ilmestyneen Intermezzo-albumin lauluja, joissa kerrotaan muun muassa tarinoita pienen lapsen äidin elämästä, vanhenemisesta ja onnesta - tai sen puutteesta. Laurin päiväkonsertit -sarjan konsertissa Sippolan (laulu, piano) kanssa soittavat lisäksi Peter Engberg (kitara) ja Tuure Koski (basso). Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Laulaja, muusikko, lauluntekijä ja musiikinopettaja Laura Sippola on työskennellyt omintakeisella urallaan pitkän tovin. Sooloalbumeja on kuusi - ensialbumi Sahara ilmestyi vuonna 2004 ja viimeisin Intermezzo ilmestyi alkuvuodesta. Levyn kantavina teemoina ovat äitiys ja vanheneminen sekä onnellisuus – tai pikemminkin ihmisen onnettomuus.

Keikkoja on pitkä liuta niin oman Tuki -yhtyeen keulahahmona kuin pianistina eri artistien kokoonpanoissa. 15-vuotiaana Lapualta kohti maailmalle kulkeneen muusikon lauluissa folk ja jazz sekoittuvat pettämättömään melodiantajuun ja elämänmakuisiin sanoituksiin.

Sippolasta tuli Suomen ensimmäinen taiteellisen tohtorintutkinnon tehnyt laulaja-lauluntekijä. Ennen tohtoroitumistaan hän valmistui Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi 2003. Hän myös opiskeli pianonsoittoa viisi kuukautta Bolognan G.B. Martini konservatoriossa.

 

Pyhän Laurin kirkon suosittu Laurin päiväkonsertit -sarja tarjoilee tänäkin kesänä yhdeksän erilaista konserttia ajalla 7.6.-2.8.18. Konserttien kesto on n. 45 minuuttia, mikä mahdollistaa keskipäivän musiikkihetken viettämisen vaikkapa lounastunnin merkeissä.


 


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

la 22.9. klo 16.00

Hakunilan kirkko

Kamarikuoro Vivacen konsertti

Portugalin kilpamatkan lähtökonsertti
su 23.9. klo 17.00 -18.00

Pyhän Laurin kirkko

Omalla äänellä -lauluryhmän 10-vuotisjuhlakonsertti

Konsertissa lauletaan yhdessä ja erikseen tuttuja, rakkaita lauluja. Mukana myös Laurin laulajat ja bändi antamassa vauhtia yhteislaululle. Johtaa Terje Kukk. Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu.
ma 24.9. klo 18.30 -20.30

Myyrmäen kirkko

Käsikelloyhtye Sonus toivottaa uudet soittajat tervetulleiksi

Haluaisitko oppia soittamaan Suomessa vielä melko harvinaista instrumenttia ja tekemään musiikkia yhdessä? Käsikellojensoitto on yhteistyötä, kovaa harjoittelua ja musiikista nauttimista. Hyvässä porukassa soittaminen on hauskaa, haastavaa ja hulvatonta. Uusia soittajia otetaan syyskuun loppuun asti.