Laulaja-Lauluntekijä Laura Sippola / Laurin päiväkonsertit -sarja

to 14.6. kello 12.00

Laulaja-Lauluntekijä Laura Sippola / Laurin päiväkonsertit -sarja Pyhän Laurin kirkko

Laura Sippola väitteli viime syksynä tohtoriksi laulaja-lauluntekijän työstä ja lauluntekijämusiikista taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa – ensimmäisenä Suomessa. Alkuvuonna ilmestyneellä Intermezzo-albumilla kerrotaan muun muassa tarinoita pienen lapsen äidin elämästä. Laurin päiväkonsertit -sarjan konsertissa Sippolan (laulu, piano) Sippolan kanssa soittavat lisäksi Peter Engberg (kitara) ja Tuure Koski (basso). Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Laulaja, muusikko, lauluntekijä ja musiikinopettaja Laura Sippola on työskennellyt omintakeisella urallaan pitkän tovin. Sooloalbumeja on kuusi - ensialbumi Sahara ilmestyi vuonna 2004 ja viimeisin Intermezzo ilmestyi alkuvuodesta. Keikkoja on pitkä liuta niin oman Tuki -yhtyeen keulahahmona kuin pianistina eri artistien kokoonpanoissa. 15-vuotiaana Lapualta kohti maailmalle kulkeneen muusikon lauluissa folk ja jazz sekoittuvat pettämättömään melodiantajuun ja elämänmakuisiin sanoituksiin.

Sippolasta tuli Suomen ensimmäinen taiteellisen tohtorintutkinnon tehnyt laulaja-lauluntekijä. Ennen tohtoroitumistaan hän valmistui Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi 2003. Hän myös opiskeli pianonsoittoa viisi kuukautta Bolognan G.B. Martini konservatoriossa.


Järjestäjä

Tikkurilan seurakunta

Katso myös

su 29.4. klo 18.15

Myyrmäen kirkko

Urkuilta Bachien seurassa

Urkukonsertti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi
ke 2.5. klo 15.00

Itä-Hakkilan ala-asteen pikkurakennus

ke 2.5. klo 17.15 -18.15

Kivistön kirkko

Lasten lauluryhmä Kastehelmi

Lasten lauluryhmä Kastehelmi harjoittelee ja laulaa hengellisiä- ja tavallisia lastenlauluja.